Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Wouter Burger

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

open/sluit de onderstaande quote:

pipapaauwe schreef op 04 september 2019 om 08:51:

open/sluit de onderstaande quote:

Yoda schreef op 04 september 2019 om 08:30:

open/sluit de onderstaande quote:

pipapaauwe schreef op 03 september 2019 om 08:11:

Duels uitvechten is ook niet echt wat een 10 moet doen. Het is geen Immers.
Burger is gewoon de eerste vervanger van Kokcu.Maar als Toornstra fit is, dan is dat nog maar de vraagJensie moet lekker Tapia gaan vervangen. Komt er ook wat meer beweging op het middenveld. Jens kan veel beter tussen de linies bewegen dan Tapia.ja, dat is ook zeker mijn wens! maar vraag me gewoon af of Stam dat ook zo ziet

 

+1/-0

Als je wat wil creeëren zal je wel moeten. Ik heb Tapia nu 1 wedstrijd goed zien spelen, de rest van de wedstrijden laat hij zien waarom hij de vorige seizoenen op de bank zat.
Die gozer gaat ook niet bijtekenen, dus dan hoor je ook niet in de basis thuis. Als hij een klasbak zou zijn, dan was dat anders geweest.

Burger hoort gewoon veel minuten te maken, net zoals Kokcu.

 

+1/-0

Zeker nu goals maken een probleem is, is Jens zeer welkom. Hopelijk in plaats van 1 van de 2 verdedigende middenvelders inderdaad. Met zijn loopvermogen vangt hij ook op dat vlak ruimschoots genoeg op. Maar ik vrees dat Japie aan deze speelwijze gaat vasthouden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

weshoofd schreef op 05 september 2019 om 10:36:

Zeker nu goals maken een probleem is, is Jens zeer welkom. Hopelijk in plaats van 1 van de 2 verdedigende middenvelders inderdaad. Met zijn loopvermogen vangt hij ook op dat vlak ruimschoots genoeg op. Maar ik vrees dat Japie aan deze speelwijze gaat vasthouden.Europees en in de toppers wellicht wel verstandig om met Tapia en Fer te spelen. Tegen de "kleintjes" met Jens ipv Tapia.

 

+1/-0

Ingraven tegen ajax. al jaren een succes. :\(

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

pipapaauwe schreef op 05 september 2019 om 11:03:

Ingraven tegen ajax. al jaren een succes. :\(Met de punt naar voren is toch iets anders dan ingraven?

 

+2/-0

Vooralsnog blijf ik de handelingsneleheid van Wout (veel) te laag vinden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 05 september 2019 om 12:20:

Vooralsnog blijf ik de handelingsneleheid van Wout (veel) te laag vinden.


Ik vind de handelingssnelheid van Tapia en in mindere mate Fer anders niet veel hoger liggen. Volgens mij brengt Burger meer creativiteit en scorend vermogen met zich mee.

 

+1/-0

Jonge versie van Lex Immers. Mist veel, vooral kwaliteit.

 

+1/-0

ADO en Fortuna willen hem huren

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 30 december 2019 om 17:37:

ADO en Fortuna willen hem hurenPrima clubs voor Burger. Ik zou Fortuna doen, even uit de comfortzone en denk dat zijn techniek daar beter past.

 

+2/-0

Dit zag er als LCV veelbelovend uit, kan alleen maar beter worden. Prima vondst van Advocaat of heeft hij vaker daar gespeeld?

 

+1/-0

Ik zou Burger niet verhuren, je ken hem nog wel eens nodig hebben.

Hij is nog jong dat zijn handelingssnelheid niet hoog is dat kan hij leren door ervaring.

 

+1/-0

Ja zei hier vorig seizoen al dat je met zijn kwaliteiten hem als linker centrale verdediger moet testen. De trage handelingssnelheid is minder van belang als centrale verdediger. Verder heeft hij daar de lengte nu ook de kracht en het overzicht en de passing om het daar prima te doen.

In de 1 tegen 1 moet hij enkel wel verbeteren laat hem maar oefenen met de spitsen trainer van persie om de spitsen proberen van scoren af te houden en de spitsen juist hem moeten passeren om te moeten scoren.

Niet verhuren! Houden als back up voor senesi.

In de eerste selectie heb je nu johnston het ook adequaat doet enkel een back up voor fer, meer creativiteit op het middenveld, snelheid voorin (hopelijk komt sinisterra snel terug of is die conthe wat), en een adequate rechts back en een back up rechter centrale verdediger (als je geen rechts back vind anders kan geertruida die taak op zich nemen) nodig. En mss een top spits.

Test als rechts back, narsingh, diemers of toornstra of ze daar kunnen functioneren.

de guzman zeker halen! Ook lens en Ozyakup zouden niet misstaan...

Om salaris budget vrij te maken mogen (kelly is al verhuurt), Jorgensen, toornsta, summerville, vente, nieuwkoop en sinisterra verkopen of verhuren.

Het is zonde dat je elia naar je concurrent laat gaan... fc utrecht timmert serieus aan de weg... enkel hun defensie is nog drama.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 26 augustus 2020, 14:57:34.

 

+1/-0

De tekortkoming van Burger als verdediger was goed zichtbaar bij het tegendoelpunt van MSV Duisburg, hij werd wel erg makkelijk uitgekapt.
Maar als experiment zeker geslaagd.
De overige spelers die jij aanhaalt daar hebben we al voldoende discussie over gehad, wat mij betreft dus niet aan beginnen.
FC Utrecht is met maar ook zonder Elia een geduchte tegenstander en concurrent.

 

+1/-0

Burger is een moderne voetballer meerdere posities inzetbaar, die komt er wel!

 

+1/-0

Burger moet de tijd en kans krijgen. Wat hij nu liet zien, heeft een goede indruk op mij achtergelaten. Alsof hij daar al jaren speelt. Natuurlijk maakte hij fouten, wie niet, als je voor het eerst op die positie of een andere positie dan je normaal speelt moet invullen.
Chapeau, Wouter!

 

+1/-0

De trainer vind hem een openbaring op de positie van linker centrale verdediger. Dit zou zo maar eens zijn plek kunnen worden.

 

+1/-0

Ja n als er dan een bod komt voor Senesi van 25 + dan heb je een prima alternatief

 

+1/-0

Zo zie je maar dat zelfs een ervaren coach als Advocaat teveel in hokjes denkt en spelers niet genoeg naar kwaliteiten beoordeeld. In hun hoofd zetten coaches een speler eerst neer waar ze hem gewent zijn te zien spelen.

Als je de beschikking hebt over een selectie en je hebt nog vraagtekens bij bepaalde posities. Probeer daar dan spelers uit die niet direct voor een basis plaats in aanmerking komen maar wel de intrinsieke kwaliteiten hebben om daar eventueel te kunnen spelen.

Nu gaat dat goed met burger als linker centrale verdediger...

Het kan ook op meer posities!

Test Narsingh, Diemers en Toornstra als rechts back want Geertruida kan je dan als back up centrale rechter verdediger inzetten. Als rechts back (al maakt hij stappen) is het wel adequaat maar op die positie kan en moet het eigenlijk beter bij Feyenoord.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

Feyenoord Forum » Home of History » Wouter Burger