Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Ridgeciano Haps

Deze normale topic is open en bestaat uit 12 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Als hij wil... Hij wou toch naar de V.S.?

 

+1/-0

Ik hoor niets dat hij weg wil bij Feyenoord, je heb hem nu wel nodig mits er een goede club komt voor hem en voor Feyenoord.
Het allemaal wat afwachten maar maandag zien wij de eerste wedstrijd tegen Sparta.
Weet iemand of de wedstrijd op Fox sport uitgezonden wordt op een van de eredivisie kanalen ik hoop het dan kunnen wij weer wat zien hoe Feyenoord er op dit moment voor staat.

 

+1/-0

Ik Had het over verdonk voor de duidelijkheid.

 

+1/-0

Als Ridgiano gelijk krijgt, dan gaan we een mooi seizoen beleven. Het zal geweldig zijn, als hij blessurevrij blijft, dan stijgt zijn transferwaarde. Als hij halverwege het seizoen twee jaar gaat bijtekenen, dan wordt hij van meerwaarde voor Feyenoord.

 

+1/-0

Voor hem is het nu genoeg geweest met al dat blessureleed, zo zie je maar zonder die shit was hij gewoon international.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:
Ik weet niets over deze speler alleen deze actie die was goed.

 

+1/-0

Idem ditto, maar ziet er nu al beter uit dan de opties die we aan de andere kant hebben lopen hahahaha

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Edirin81 schreef op 07 augustus 2020 om 10:52:

Idem ditto, maar ziet er nu al beter uit dan de opties die we aan de andere kant hebben lopen hahahahaSorry, maar ik weet echt niet wat je bedoeld. :feyenoord

 

+1/-0

Wat is het toch een waardeloze spelers soms zeg.
Hoeveel verkeerde ballen kan je geven in een wedstrijd.

 

+1/-0

Gelukkig komt Malacia er weer aan dat scheelt wel ook voor Linssen.

 

+1/-0

Om de vooruitgang van Makacia niet stil te laten staan en Haps nog anderhalf jaar contract heeft, mag hij in de winterstop vertrekken als er een juist bod op tafel komt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 31 oktober 2020 om 07:42:

Om de vooruitgang van Makacia niet stil te laten staan en Haps nog anderhalf jaar contract heeft, mag hij in de winterstop vertrekken als er een juist bod op tafel komt.Lijkt me prima maar niet voor een appel en ei. Achter Malacia wie hebben we dan bij 021?

 

+1/-0

Is die aanvoerder van O21 een geschikte voor vervanger van Malacia of blijft Johnston in beeld?

 

+1/-0

Advocaat kennende.......weet jij genoeg

 

+1/-0

Nou ik heb die Hendriks zien spelen, maar deed dat met overzicht en overtuiging. Hij heeft ook een 30m pass in de benen die aankomt. Voor de rest ben ik matig op de hoogte.Rotterdam van Julianadorp is een beetje te ver om alles bij te houden, wat ik wel leuk zou vinden, maar die corona ...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 01 november 2020 om 03:07:

Nou ik heb die Hendriks zien spelen, maar deed dat met overzicht en overtuiging. Hij heeft ook een 30m pass in de benen die aankomt. Voor de rest ben ik matig op de hoogte.Rotterdam van Julianadorp is een beetje te ver om alles bij te houden, wat ik wel leuk zou vinden, maar die corona ...Ja Hendriks is ook iemand om in de gaten tehouden voor Feyenoord 1, lopen nu echt wel paar goeie gasten in O21.

 

+1/-0

Haps moet behouden blijven voor Feyenoord en Malacia ook. De linksback van 021 er aan toevoegen. Haps is de beste in deze moeizame formatie die Advocaat bedacht heeft. Op dit moment is de linkerkant onderbezet en heeft Linssen het ook moeilijk.

 

+1/-0

Speelde wederom sterk en scoorde weer!!!! Feyenoord zal hem wel willen verkopen in de winterstop bij het juiste bod. Malacia staat te trappelen. Slechter is het gesteld met de RB positie

 

+1/-0

Ik vind hem op dit moment beter als linksbuiten dan als linksback. Ik denk dat hij aan het eind van het seizoen een mooi avontuur kan gaan beginnen in het buitenland. Malacia staat klaar en is defensief sterker.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 12 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Feyenoord Forum » Home of History » Ridgeciano Haps