Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Ronald Koeman

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

Nou Koetje is wel in een wespennest belandt, heeft Suarez en Messi en hun vriendjes al op de kast gejaagd. Wordt interessant wat er gaat gebeuren, maar denk dat hij verblindt door zijn grote liefde toch op het verkeerde moment in is gestapt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 26 augustus 2020 om 12:12:

Nou Koetje is wel in een wespennest belandt, heeft Suarez en Messi en hun vriendjes al op de kast gejaagd. Wordt interessant wat er gaat gebeuren, maar denk dat hij verblindt door zijn grote liefde toch op het verkeerde moment in is gestapt.Bij zo’n club stap je altijd op het verkeerde moment in omdat de vorige trainer niet zonder reden vertrekt. De vraag is daarom of hij op de juiste trein is gestapt. Hij zal een nieuw team moeten formeren dat er gelijk staat. Als hij dan bij 020 gaat shoppen is het snel gedaan. Die spelers zijn omhoog gevallen.

 

+1/-0

Koeman pakte het ook niet handig aan met Suarez... Suarez en Messi zijn goeie vrienden dus stuur je Suarez weg is messi ook weg.

Koeman vind zichzelf wel slim maar is veel te naief.

Hij is met open ogen in de val getrapt wat suarez aan gaf in de media er mss plaats gemaakt moet worden door spelers... Maar niemand wil er eigenlijk weg... En keken welke trainer er kwam en wat ie ging doen als ie schoon schip ging maken bij de gevestigde kern gingen ze natuurlijk gewoon allemaal weg... Want die gevestigde namen hebben geen zin om zo afgeserveerd te worden.

 

+1/-0

Sorry beiden zijn over the hill en Koeman maakt schoon schip en gaat niet voor eilandjes maar voor het TEAM

 

+1/-0

Ik weet niet of het team er beter van word als messi mss gratis weg loopt...

 

+1/-0

Het lijkt erop dat Koeman nu al niet meer kan slagen. Als hij de schuld krijgt van vertrek van Messi ben je na een paar nederlagen gezien. Zeker als hij Donny ter Beek haalt. Dat wordt de Lex Immers van Catalonie.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 26 augustus 2020 om 22:37:

Het lijkt erop dat Koeman nu al niet meer kan slagen. Als hij de schuld krijgt van vertrek van Messi ben je na een paar nederlagen gezien. Zeker als hij Donny ter Beek haalt. Dat wordt de Lex Immers van Catalonie.Die Argentijn van hunnie kan ik begrijpen of Wijnaldum, maar hij is echt niet zo gek om een lading hollanders tehalen en zeker niet Donny.

 

+1/-0

Ronald moet gewoon met de God Messi om tafel dan komen ze er wel uit. Messi staat maandag gewoon op het veld met hem denk juist dat Koeman hem weer aan de praat kan krijgen in een nieuw Barcelona.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 27 augustus 2020, 02:36:33.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 27 augustus 2020 om 02:30:

Ronald moet gewoon met de God Messi om tafel dan komen ze er wel uit. Messi staat maandag gewoon op het veld met hem denk juist dat Koeman hem weer aan de praat kan krijgen in een nieuw Barcelona.Niets menselijks is Messi vreemd, hoewel hij daar zelf anders over lijkt te denken. Als een klein kind keert deze diva zich tegen de club die hem multimiljonair heeft gemaakt. Een goed voorbeeld van een speler die niet meer weet waar hij vandaag komt. Sneeuwvlokje gaat dit natuurlijk nooit redden. Zijn Cruijffiaanse oneliners zijn nu al uit gewerkt.

 

+1/-0

Messi gaat via een rechtszaak afdwingen weg te kunnen, transfervrij, dat hem is beloofd

 

+1/-0

Rob Jansen, ontkent in de Volkskrant dat er sprake is van 'hevige teleurstelling bij Messi' na het gesprek met de nieuwe Barcelona-coach. "Totale onzin", laat Jansen weten. Dat neemt niet weg dat de bom in Camp Nou gebarsten is, met een explosieve relatie tussen Messi en het bestuur en een transferverzoek van de Argentijnse superster. Het wordt een hels karwei voor Koeman om iedereen weer in het gareel te krijgen.

 

+1/-0

Zou Koeman al spijt hebben?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DubbelQ schreef op 27 augustus 2020 om 12:29:

Zou Koeman al spijt hebben?Haha, denk nog niet hij heeft natuurlijk wel veel krediet bij alle Catalanen die beschouwen hem als een van hun. Alles hangt af van de mogelijkheden en tijd die hij krijgt om te bouwen aan het nieuwe Barca.

 

+1/-0

De eventuele nieuwe voorzitter nog gehoord? Als hij er volgend jaar is mag Koeman pleite gaan en haalt hij Xavi.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 27 augustus 2020 om 13:23:

De eventuele nieuwe voorzitter nog gehoord? Als hij er volgend jaar is mag Koeman pleite gaan en haalt hij Xavi.Ja Xavi hahaha. Die politiek in de club moet RK naast zich neer leggen. Ik acht hem wel in staat om er iets neer tezetten zoals hij ook bij Oranje, Southampton en Feyenoord heeft gedaan.

Xavi heeft zich ook nog helemaal niet bewezen als coach, beetje de Kuijt van Barca. ;)

 

+2/-0

Het verschil is dat XAVI meer inzicht in het spelletje heeft, dan onze Dirk.

 

+1/-0

Het is de bedoeling dat de nieuwe trainer van FC Barcelona op korte termijn weer in gesprek gaat met Messi.

 

+1/-0

Ja maar zijn besluit staat voor 200% vast, want zijn boezemvriend Suarez moet weg. Nee Koeman kan lullen als Brugman, maar dat zie ik niet gebeuren

 

+1/-0

Klopt Willem van Hanegem.

Het is allemaal heel simpel. De heren spelers van barca keken het aan wat betreft de nieuwe coach Koeman. Die was zo olie koeke dom om Suarez vriend van messi "via een telefoontje" te melden dat ie weg moet. Op zijn horkerig nederlands ... Heeft dus niks van Cruijff geleerd hoe je netjes afscheid neemt van grote spelers...

Messi denkt ok als hij weg moet ben ik ook weg. Als we zo met club iconen om gaan en straks al mijn vrienden hier weg moeten heb ik er geen zin meer in. Trouwens wie zegt niet dat ik zelf straks ook zo word afgeserveerd... Messi denkt gewoon dan ga ik liever naar familie in italie of guardiola die me waardeert. Doei Doei barca... En gelijk heeft ie natuurlijk.

Daarom is Koeman geen top coach... Dit ging ook al mis in valencia. Bij everton ging het fout. Bij oranje kon het nog omdat dat een nieuwe groep was die niks had gepresteerd. Zodra die met vedette moet om gaan is ie niet warm genoeg als persoonlijkheid.

Als koeman nu terug krabbelt bij messi... Dat Suarez niet weg hoeft... Wat mss de boodschap is aan het adres van Koeman (dat koeman en messi daarom weer gaan eten) van Bartelomeo anders hij weer kan ophoepelen.

Maar dan is koeman totaal ongeloofwaardig geworden bij de groep... en weet iedereen dat messi de baas is...

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 28 augustus 2020, 15:15:55.

 

+1/-0

Ben het wel eens met Vidal.

Volgens de Chileen is Barça onvoldoende meegegroeid met de ontwikkelingen in het moderne voetbal.
Vandaag de dag heeft elk topteam 23 sterke spelers, die vechten voor hun plek en elke dag beter worden

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/942670/vidal-barcelona-legt-vinger-op-de-zere-plek-bar-a-moet-een-hoop-veranderen-.htmllink

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

Feyenoord Forum » Home of History » Ronald Koeman