Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Henk Fraser

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 13 augustus 2020 om 17:36:

Gio heeft het ondanks alle kritiek super gedaan, maximale eruit gehaald. Maar hij was echt een rookie, de vijftigers Jonk, Fraser of Van Wonderen hebben nu de goede leeftijd en hebben de ervaring om binnenkort de stap naar de top vier te maken.Ik ben het met je eens dat het trainersvak een ervaringsvak is. Gio is de uitzondering die regel bevestigt, hoewel hij al wel 4 jr bezig was. Kuyt net 1 jaar waarin hij een groot deel met vreemdgaan bezig was. Hopelijk zijn ze niet zo dom om Kuyt aan te stellen volgend jr.

 

+1/-0

Wat voor ervaring heeft Fraser, Jonk en van Wonderen dan.

Welke clubs hebben ze kampioen gemaakt van de eredivisie en Europees successen geboekt als trainer?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jørgen Kristensen schreef op 13 augustus 2020 om 17:55:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 13 augustus 2020 om 17:36:

Gio heeft het ondanks alle kritiek super gedaan, maximale eruit gehaald. Maar hij was echt een rookie, de vijftigers Jonk, Fraser of Van Wonderen hebben nu de goede leeftijd en hebben de ervaring om binnenkort de stap naar de top vier te maken.Ik ben het met je eens dat het trainersvak een ervaringsvak is. Gio is de uitzondering die regel bevestigt, hoewel hij al wel 4 jr bezig was. Kuyt net 1 jaar waarin hij een groot deel met vreemdgaan bezig was. Hopelijk zijn ze niet zo dom om Kuyt aan te stellen volgend jr.Ik bemoei mij niet met de privé zaken van Dirk Kuyt en ik mag hem graag, maar ook hij is niet geschikt om als hoofdtrainer aangesteld te worden.
Ik ben geen TD maar ik zou al deze namen die ik voorbij ziet komen niet aanstellen.

 

+1/-0

Heb het niet over per direct maar in de future. Ervaring hebben ze doordat ze al lang meelopen in diverse functies en ze weten wat er komt kijken bij een topclub omdat ze zelf op dat nivo gespeeld hebben. Nu zijn ze alle drie hoofdcoach bij kleine clubs, maar de grote clubs gaan wel komen denk ik, nogmaals niet nu later.

 

+1/-0

De spelers die je tot je beschikking heeft is uiteindelijk bepalend, maar een ervaren trainer als Feyenoord dat zou kunnen bekostigen en de trainer zou het willen daar heb je ook mee te maken zou naar mijn mening nou net de doorslag kunnen geven.

In het verleden hebben wij kunnen zien dat oud spelers die trainer van Feyenoord werden toch fouten maakte, Gio ook was ook een drama in het begin.

Ook voerde de spelers de taken niet uit die van Bronckhorst ze had meegegeven,
als ze gewisseld werden de reacties die je soms zag, dit zie je allemaal niet bij Advocaat.

Hij is een trainer met een status, heb wat clubs en landen getraind.

Ik laat het hierbij, anders val ik in herhaling. :pul

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Home of History » Henk Fraser