Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere competities » Champions League

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Wat een teleurstellende 1e helft van de CL-finale. Net zo teleurstellend als de deal van DtK met Benfica.
City valt tot nu toe erg tegen maar misschien is dat wel de verdienste van Inter.

 

+1/-0

Pot 1 ! Heel belangrijk, nu krijgen we er een club bij uit pot 3, en dat is een op ons niveau zo ongeveer.
Stel dat je dat wint over 2 wedstrijden, en uit pot 4 kun je ook hebben hopelijk, dan zit overleven in de CL er in.
Dat levert heel veel geld en prestige op.
En mocht dat net niet lukken, dan wellicht door in de EL.
Daar konden we een paar jaar geleden nog slechts van dromen.

 

+1/-0

Wat een matige wedstrijd als dit de absolute TOP is, mogen we veel van Feyenoord verwachten in de CL. Terecht dat we in Pot 1 zitten 1 vd favorieten. :B

 

+1/-0

Lekker bijna 30 miljoen en we moeten nog beginnen!

Feyenoord speelt komend seizoen na zes seizoenen weer in de UEFA Champions League. De Champions League levert voor Feyenoord een enorme zilvervloot op, waarover we eerder al hebben bericht op 1908.nl. De club is nu al zeker van een minimaal bedrag van 29.247.000 euro. Dit bedrag bestaat uit vier inkomstenbronnen: de startpremie, de coëfficiëntenbonus, de marketingpool en de wedstrijdpremies.

 

+1/-0

Ten Hag is klaar bij United, terug naar Amsterdam?

 

+1/-0

Ten Hag zal wel zijn langste tijd gehad hebben bij Man United. Slechte competitie start ooit en vanavond een thuis nederlaag in de CL tegen Galatasaray.

 

+1/-0

1-1 denk niet dat PSV het gaat volhouden eenrichtingsverkeer nu.

 

+1/-0

Mooi affiche nu Real - City Slot zit vast klaar met zijn kladblokje en wijntje.

EDIT:
0-1 1E minuut.
1-1 al weer.
Haha 2-1 met dank aan de keepers.


3-3 nu leuke wedstrijd waar toch indivuele klasse verschil maakt.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 9 april 2024, 22:40:28.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 09 april 2024 om 21:01:

Mooi affiche nu Real - City Slot zit vast klaar met zijn kladblokje en wijntje.

EDIT:
0-1 1E minuut.
1-1 al weer.
Haha 2-1 met dank aan de keepers.


3-3 nu leuke wedstrijd waar toch indivuele klasse verschil maakt.wat een wedstrijd zeg. En toch geniet ik meer van Real dan van City, ook al lijkt City's spel wat meer op Slot. VInd City ook gewoon een kutclub, speelt ook mee :) .

Maar hoe Real met 2/3 passes het veld oversteekt in de omschakeling is echt magnifiek. Zoveel klasse en snelheid. Als Mbappe daar straks nog bijkomt naast Vinicius, niet de doen joh

 

+1/-0

Ik ben geen fan van Vinicius, heb hetzelfde tegen hem als tegen Neymar. Door al theater en het chronische misbaar sneeuwen zijn kwaliteiten bij mij volledig onder. Ik zie te weinig voetbal en te weinig Real Madrid om mij een eerlijk beeld te vormen van hem als voetballer, maar áls ik iets voorbij zie komen is zijn rol altijd negatief en bron van ergernis.

Gisteren wederom. Ik heb een klein stukje van de eerste helft gezien. Ik herinner mij een combinatie met Rodrygo tussen 5 City-tegenstanders in, maar óók dat hij van de bal gelopen wordt en gaat applaudiseren omdat de scheidsrechter een gele kaart uitdeelt. En dát blijft dan toch weer hangen.

Dan heb ik weer genoeg gezien.

 

+1/-0

Wordt wel weer een stuk zwaarder voor psv en Feyenoord volgend seizoen met 8 wedstrijden ipv 6.

 

+1/-0

Man City was de betere ploeg. Ze zijn opnieuw favoriet voor de eindzege.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 10 april 2024 om 11:04:

Wordt wel weer een stuk zwaarder voor psv en Feyenoord volgend seizoen met 8 wedstrijden ipv 6.Zwaarder, maar ook weer 2 wedstrijden extra om een resultaat te behalen en je als ploeg te ontwikkelen. Laat maar komen!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 10 april 2024 om 12:04:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 10 april 2024 om 11:04:

Wordt wel weer een stuk zwaarder voor psv en Feyenoord volgend seizoen met 8 wedstrijden ipv 6.Zwaarder, maar ook weer 2 wedstrijden extra om een resultaat te behalen en je als ploeg te ontwikkelen. Laat maar komen!Zeker plus weer extra miljoenen begint steeds meer een elite league teworden maar goed dat NL twee vaste en 1 voorronde plek heeft die moeten we vasthouden lijkt dat ajax voorlopig niet mee gaat strijden.

 

+1/-0

Keek ook alleen naar Feyenoord, ik heb echt geen idee wie er nu speelt of door is. Het kan mij ook niet meer bekoren. Niet belangrijk meer, je kunt beter aan jezelf gaan werken.

 

+1/-0

Het waren wel vier top kwartfinales veel hoogstaande goals maar ook over het algemeen aanvallend voetbal hopelijk is het tijdperk vd Mourinhos voorbij.
Positief voetbal moet beloond worden anti voetbal niet.

 

+1/-0

Finale Barca Real zou een mooie finale zijn haha de Koninklijke zijn mijn favoriet.

 

+1/-0

Kon gisteren toch wel genieten van PSG. Zonder die vervelende vedettes een veel leuker team om naar te kijken. Natuurlijk MBappé, maar wat is die Barcola een klasbak zeg. En Vitinha ook heel sterk. Dembélé is een paradijsvogel, maar wat een scherpte in die schoten af en toe.

Barca is al heel lang het aura van het Barca van de jaren '90 en later onder Guardiola kwijt. Vervelende club geworden. Met Xavi als kinderachtige trainer. En het is me een raadsel dat Frenkie de Jong door het Nederlandse journaille nog steeds als de grote verlosser wordt gezien. Uitstekende voetballer natuurlijk, maar gisteren andermaal laten zien dat hij Barca ook niet kan dragen. Was redelijk onzichtbaar.

 

+1/-0

Blij dat Borussia in de halve finale staat en Atletico niet. Geeft wel aan dat zowel PSV als Feyenoord het goed gedaan hebben tegen die twee en er zeker mogelijkheden liggen om een keer ook zo ver tekomen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 10 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Feyenoord Forum » Andere competities » Champions League