Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere competities » Beneliga

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Ik begrijp de verschillende visies wel.

Ik zie eigenlijk geen voordeel met het spelen tegen de Belgen, er zijn enkele clubs die iets zouden toevoegen maar dan nog verwacht ik geen verbetering van de competitie zoals hij nu is.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jorien van den Herik schreef op 31 augustus 2020 om 13:49:

De kansloze allochtonen profiteren alleen maar , en de Belgische clubs gaan exact hetzelfde doen. Wij leggen er alleen op toe. Worden niet wijzer of beter , gaan ons er alleen maar aan irriteren.

Zelfs Stevie Wonder ziet dit gebeuren.De nederlandse clubs profiteren toch ook.

Vind je teams als Brugge, anderlecht, standard, gent en Antwerp. Echt van een slechter niveau dan: groningen, heerenveen, ado, emmen, fortuna, heracles, pec, rkc,sparta, vvv, willem II?

Die top 6 van belgie lijkt me namelijk gewoon beter. Dus krijg je meer weerstand in de beneliga.

Een betere competitie zorgt voor meer animo in het buitenland en top spelers uit het buitenland komen dan liever spelen in die gezamenlijke competitie. Meer animo levert je meer tv geld op. Het meer wedstrijden spelen levert zo wie zo (na corona tijd) meer inkomsten op als club.

In mijn opzet kan je de eredivisie en beneliga apart aan de zenders aanbieden.

Ik zie wel meer profijt. Op deze manier kan je als je wanbeleid voert je ook niet meer verstoppen... En moet je mee kunnen gaan in dat hogere niveau van de competitie.

Hoe zie jij dan dat de belgische clubs meer zouden profiteren dan de nederlandse clubs?

Dit bericht is gewijzigd op 2 september 2020, 23:53:47.

 

+1/-0

Vanavond AS Eupen vs KRC Genk !!!
Allemaal kijken naar dit gedrocht van een affiche / wedstrijd, dan weet je waarom de Beneliga er nooit moet komen.

Want dat het niveau van de competitie drastisch zou afnemen omdat ze daar nooit wat winnen en dus geen toegevoegde waarde brengen, daar waren we het over eens.

 

+1/-0

kijk liever naar AC Milan - Juve

 

+1/-0

Voor de vorming van een BeNeliga zou men een groep met de top van Nederland en de top van Belgie vormen. Eupen zal daar niet bij zitten en voor zover ik weet is Genk een taaie tegenstander, die je niet 1,2,3 onder de mat speelt. Brugge lijkt me ook een stugge ploeg. Gent heb ik te weinig zien spelen, maar in de oefenwedstrijd waren ze pittig. Je hoeft er niet de 7 beste clubs uit te halen. Minder mag ook, zolang ze maar kwaliteit tonen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Feyenoord Forum » Andere competities » Beneliga