Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Feyenoord in de media » E.S.P.N.

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Toch is het ook genieten. Bijvoorbeeld als je de teleurstelling in de stem van de verslaggver hoort na een goal of overwinning van ons.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 25 januari 2024 om 15:08:

Toch is het ook genieten. Bijvoorbeeld als je de teleurstelling in de stem van de verslaggver hoort na een goal of overwinning van ons.:B

Sommige verslaggevers zijn wel erg ja Van Rijswijk (gister) is er één van.

 

+1/-0

die verslaggever vond ik wel ok op zich. Vooral die nabeschouwing met een tierende Perez en een drammende Kraay, dat schept een frame (zoals middenveldert schreef) dat de wedstrijd alleen maar de penalty is. Lekker ophef creëren.

 

+1/-0

Die ophef creëren lijkt tegenwoordig wel iets van de media in het algemeen te zijn. Dat proberen te provoceren tijdens de persconferentie bij zowel Slot als Bosz was echt te sneu voor woorden. En een grote lol hebben ze als vervolgens die beelden flink verspreid worden.

 

+1/-0

Waar ik me dan over verbaas is dat ze bij de tackle van Propper tegen Timber in verhouding kort over waren, terwijl Mats' tackle op Lang breeduit wordt gemeten. Hoezo neutraal of objectief?

 

+1/-0

Kraay Jr is grootendeels opgegroeid op Varkenoord, denk dat het hem nog dwars zit dat hij nooit Feyenoord 1 heeft gehaald. En Hans is de laatste die mag zeuren over zgn overtredingen haha..

Dit bericht is gewijzigd op 26 januari 2024, 18:25:07.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Feyenoord in de media » E.S.P.N.