Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Feyenoord in de media » E.S.P.N.

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ik heb me gisteren rot geërgerd aan dat programma van ESPN, De Eretribune. Wat voor zin heeft het om met een Spartaan een wedstrijd van Feyenoord te bespreken. En als die kritiek na de wedstrijd kwam, kon ik het nog begrijpen. Nu was het vooraf. En die van Gangelen deed vrolijk mee. Alleen Mario Been was in het begin van het programma nog een beetje positief. maar kon op den duur niet tegen beiden op. Het leek wel of beiden besloten hadden om Feyenoord in de put te praten. En wat ze zegden sloeg helemaal nergens op. Bah.

 

+1/-0

Waardeloos programma inderdaad, altijd de onvermijdelijke Mario Been of een John de Wolf of iets dergelijks als het over Feyenoord gaat. Simpele analyses bestaande uit clichés en inkoppertjes, het is niet om aan te zien. Jammer dat ze niet wat interessantere gasten uitnodigen als het over Feyenoord gaat.

 

+1/-0

Ronald de Boer en Perez op zondag zijn prima Borst zit dan altijd bij langs de lijn. Van Basten was altijd wel leuk op zaterdag maar die heb ik al lang niet meer gezien op TV.

 

+1/-0

Marco v Basten is naar Ziggo gegaan

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

L.Pincoffs schreef op 21 maart 2021 om 12:26:

Ik heb me gisteren rot geërgerd aan dat programma van ESPN, De Eretribune. Wat voor zin heeft het om met een Spartaan een wedstrijd van Feyenoord te bespreken. En als die kritiek na de wedstrijd kwam, kon ik het nog begrijpen. Nu was het vooraf. En die van Gangelen deed vrolijk mee. Alleen Mario Been was in het begin van het programma nog een beetje positief. maar kon op den duur niet tegen beiden op. Het leek wel of beiden besloten hadden om Feyenoord in de put te praten. En wat ze zegden sloeg helemaal nergens op. Bah.wellicht moet Feyenoord eerst iets goeds op de mat leggen voordat er iets positiefs kunnen zeggen.
Of denk je dat ze de afgelopen maanden recht hebben op iets positieft.
Iets zoals

"tegen Emmen was Feyenoord weer op zijn best, met subliem hoogstaand voetbal lieten ze weer zien waarom ze in het Feyenoord shirt lopen en waarom de fans trots zijn dat ze fan zijn"

(sarcasme mod off)
je denkt toch echt niet dat iemand zoiets uit zijn strot kan krijgen

 

+1/-0

Waarom kijk je dan naar die neuzenshow? Op een Feyenoordbash zit ik niet te wachten, ook niet bij VI, dat we er weinig van kunnen weten we zelf ook wel.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 22 maart 2021 om 07:30:

Marco v Basten is naar Ziggo gegaanOK die zender heb/hoef ik niet, ben verder wel tevreden met ESPN. Engels voetbal kijk ik wel op Match of the Day.

 

+1/-0

MOTD is een prima programma. Jammer voor het late uitzenden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 22 maart 2021 om 16:26:

MOTD is een prima programma. Jammer voor het late uitzenden.
zondagmorgen 9:00 uur kijk ik altijd

 

+1/-0

Ik kan het ook opnemen, maar dan het terugkijken, waar ik vaak niet aan toe kom.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Feyenoord in de media » E.S.P.N.