Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Feyenoord in de media » TV

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ik stoor mateloos aan het onbeperkte gewauwel op tv bij elke voetbalwedstrijd. Het maakt niet uit welke zender of welke commentator, als je een zender opzet heb ik zin in een kopje thee. Zo slecht. Zoveel gelul. Het liefst zou ik de mogelijkheid hebben het geluid van elke commentator uit te schakelen. Maar dan mis je het stadiongeluid. Ik heb het al vaker geschreven, maar ik weet nog steeds geen oplossing. Jullie?

 

+1

open/sluit de onderstaande quote:

L. Pincoffs schreef op 24 augustus 2019 om 14:33:

Ik stoor mateloos aan het onbeperkte gewauwel op tv bij elke voetbalwedstrijd. Het maakt niet uit welke zender of welke commentator, als je een zender opzet heb ik zin in een kopje thee. Zo slecht. Zoveel gelul. Het liefst zou ik de mogelijkheid hebben het geluid van elke commentator uit te schakelen. Maar dan mis je het stadiongeluid. Ik heb het al vaker geschreven, maar ik weet nog steeds geen oplossing. Jullie?Ik wacht al jaren op de keuze voor Engels commentaar bij sportwedstrijden op tv. Niet alleen bij voetbal, maar ook bij bijvoorbeeld formule 1 en NBA. De kwaliteit van de Nederlandse verslaggevers is echt dramatisch.

 

+1

open/sluit de onderstaande quote:

L. Pincoffs schreef op 24 augustus 2019 om 14:33:

Ik stoor mateloos aan het onbeperkte gewauwel op tv bij elke voetbalwedstrijd. Het maakt niet uit welke zender of welke commentator, als je een zender opzet heb ik zin in een kopje thee. Zo slecht. Zoveel gelul. Het liefst zou ik de mogelijkheid hebben het geluid van elke commentator uit te schakelen. Maar dan mis je het stadiongeluid. Ik heb het al vaker geschreven, maar ik weet nog steeds geen oplossing. Jullie?Ik denk dat heel erg veel mensen hierop zitten te wachten, ik in ieder geval wel. Ik begin spontaan binnensmonds over te geven zodra ik een Leo Driessen hoor of een van zijn andere collega's. De enige die ik nog wat te pruimen vind is Wytse van de Goot.

 

+1

Ze moeten uitzenden in 5 kanaals dolby digital. De commentator in het centrum kanaal. Als je die niet wil horen, dan zet je het geluid van dat kanaal uit en je hebt alleen de stadiongeluid in heel je kamer. Of je er zelf bij bent.

 

+1

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Feyenoord in de media » TV