Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Feyenoord in de media » TV

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ik stoor mateloos aan het onbeperkte gewauwel op tv bij elke voetbalwedstrijd. Het maakt niet uit welke zender of welke commentator, als je een zender opzet heb ik zin in een kopje thee. Zo slecht. Zoveel gelul. Het liefst zou ik de mogelijkheid hebben het geluid van elke commentator uit te schakelen. Maar dan mis je het stadiongeluid. Ik heb het al vaker geschreven, maar ik weet nog steeds geen oplossing. Jullie?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

L. Pincoffs schreef op 24 augustus 2019 om 14:33:

Ik stoor mateloos aan het onbeperkte gewauwel op tv bij elke voetbalwedstrijd. Het maakt niet uit welke zender of welke commentator, als je een zender opzet heb ik zin in een kopje thee. Zo slecht. Zoveel gelul. Het liefst zou ik de mogelijkheid hebben het geluid van elke commentator uit te schakelen. Maar dan mis je het stadiongeluid. Ik heb het al vaker geschreven, maar ik weet nog steeds geen oplossing. Jullie?Ik wacht al jaren op de keuze voor Engels commentaar bij sportwedstrijden op tv. Niet alleen bij voetbal, maar ook bij bijvoorbeeld formule 1 en NBA. De kwaliteit van de Nederlandse verslaggevers is echt dramatisch.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

L. Pincoffs schreef op 24 augustus 2019 om 14:33:

Ik stoor mateloos aan het onbeperkte gewauwel op tv bij elke voetbalwedstrijd. Het maakt niet uit welke zender of welke commentator, als je een zender opzet heb ik zin in een kopje thee. Zo slecht. Zoveel gelul. Het liefst zou ik de mogelijkheid hebben het geluid van elke commentator uit te schakelen. Maar dan mis je het stadiongeluid. Ik heb het al vaker geschreven, maar ik weet nog steeds geen oplossing. Jullie?Ik denk dat heel erg veel mensen hierop zitten te wachten, ik in ieder geval wel. Ik begin spontaan binnensmonds over te geven zodra ik een Leo Driessen hoor of een van zijn andere collega's. De enige die ik nog wat te pruimen vind is Wytse van de Goot.

 

+1/-0

Ze moeten uitzenden in 5 kanaals dolby digital. De commentator in het centrum kanaal. Als je die niet wil horen, dan zet je het geluid van dat kanaal uit en je hebt alleen de stadiongeluid in heel je kamer. Of je er zelf bij bent.

 

+1/-0

Wat een vreselijk suggestieve samenvatting weer bij Studijoo sport . Lieten alles zien van willem2 in de 1e helft, en de goal was het 2e moment van Feyenoord. Zélfs die prachtige tikitaka-aanval, die smoorde omdat Köcun 'm niet meer verwachtte van berghuis, zat er niet in, noch de schoten van Karsdorp die momenten van heel veel druk accentueerden.
Dit heeft niets meer met objectieve verslaggeving te maken.
Zo lang we zielig op 10 p staan krijgen we sympathie, maar nu worden we weer als echte concurrent gezien, en moeten we doodgezwegen worden.

 

+2/-0

Er zijn verschillende mensen die het sportprogramma presenteren die voor ajax zijn.

Je doet er niets aan, ik kijkt zeker al één jaar niet meer na het voetbal bij de NOS ook geen gesprekken meer later op de avond.

Bij FOX is het beter, daar zie ik niet dat ze speciaal voor een club zijn, (ik zie niet alles), maar wat ik op zondagmiddag en na de wedstrijd ziet en hoort is eigenlijk altijd goed.

 

+3/-0

het gaat me niet om mij of om de mensen op dit forum of zo, die zijn al fan.
Het gaat mij om die veel grotere horde die niet live kijkt, maar slechts die zeven minuten van de SV.
waarbij het overigens niet gaat om de presentatoren, maar om de beeldbandredacteuren.
Ik zie net de persco van Advocaat
https://www.youtube.com/watch?v=VAYe5XQw-DYlink
die ook spreekt van een van onze beste helften van het seizoen. Zeer overtuigend, aanvallend, snelle pressing, Willem 2 kwam er totaal niet aan te pas. En het beeld dat SS dan neerzet voor al die potentiële nieuwe fans en die iets latentere kijkers, die zondagmiddag gewoon iets anders doen, is dat van een pover Feyenoord dat tegen de verhouding in op 1-0 komt.

En dan wordt Adrie Koster nog even geciteerd die spreekt over een penalty "waar je je vraagtekens bij kunt zetten"
(het was tekstboek sliding bovenste arm). Pure framing. neenee, ze zeggen het zelf niet, maar citeren precies iemand anders die t zegt.
De 2e helft was uitspelen. Feyenoord nam gas terug, en kwam niet meer in de problemen.

 

+1/-0

Ook De Kromme was zeer positief voor zijn doen AZ en Feyenoord spelen momenteel het beste voetbal en dat is een hard gelag in 020 en 040 met hun grote begrotingen.

 

+1/-0

Oh, heb je geluisterd naar het commentaar van Arno Vermeulen? Dat was ondubbelzinnig: Feyenoord was veel beter dan WII. Heeft ie wel een keer of vijf gezegd in de samenvatting van 7 minuten.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Feyenoord in de media » TV