Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijden


Voorbeschouwing Feyenoord-Heracles Almelo


Tijdstip
Vandaag 16:45
Stadion
De Kuip
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
Fox Sports 1


Feyenoord.supporters.nl Scorebord

Van deze wedstrijd zal live verslag worden gedaan op het Feyenoord.supporters.nl Scorebord: Je kunt de wedstrijd ook volgen via onze mobiele sites.

Staat hierboven geen link naar het Feyenoord.supporters.nl Scorebord, dan ondersteunt je browser geen JavaScript 1.1 en kan je het scorebord niet bekijken. Download een browser die JavaScript 1.1 ondersteunt om het scorebord te bekijken.


Vermoedelijke opstelling: Basisplaatsen voor Nicolai Jørgensen en Marcos Senesi

Het Algemeen Dagblad verwacht dat zowel Nicolai Jørgensen als Marcos Senesi in de basis zal beginnen. Dat zal dan ten koste gaan van Eric Botteghin en Sam Larsson. Ook Orkun Kökcü krijgt weer een basisplaats. Hij neemt de plek in van Renato Tapia.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Vermeer, Karsdorp, Ié, Senesi, Haps, Toornstra, Kökcü, Fer, Berghuis, Jørgensen, Sinisterra

Vermoedelijke opstelling Heracles: Blaswich, Breukers, Pröpper, Knoester, Czyborra, Merkel, Mauro, Kiomourtzoglou, Van der Water, Dessers, Konings


'Nicolai Jørgensen fit genoeg voor basisplaats'

Nicolai Jørgensen is fit genoeg om tegen Heracles Almelo in de basis te beginnen. Dat gaf Jaap Stam vrijdagmiddag aan op de persconferentie en werd opgetekend door RTV Rijnmond. Of de Deen ook daadwerkelijk aan de aftrap zal staan, wilde Stam niet zeggen.


Thuiswedstrijd tegen Heracles gefloten door Jeroen Manschot

De KNVB heeft Jeroen Manschot aangesteld om Feyenoord - Heracles Almelo in goede banen te gaan leiden. Cristian Dobre en Rogier Honig zullen als assistent-scheidsrechters daarbij Manschot moeten ondersteunen, terwijl Luca Cantineau is aangesteld als vierde official. De rol van VAR zal worden vervuld door Martin Pérez.


Feyenoord treft zondag met Heracles tegenstander uit laatste kampioenswedstrijd

Zondagmiddag zal Feyenoord het in eigen huis gaan opnemen tegen nummer zeven Heracles Almelo. Na een stroeve start hebben de Almeloërs inmiddels veertien punten weten binnen te halen, één punt meer dan Feyenoord momenteel. In de laatste vijf competitiewedstrijden wist Heracles vier keer te winnen.

Het duel van zondag zal de 20ste keer worden dat beide ploegen elkaar in de Eredivisie gaan treffen in Rotterdam. Feyenoord wist tot nu toe 15 keer te winnen, speelde 3 keer gelijk en verloor 1 keer.

Feyenoord wist bovendien al enkele keren met grote cijfers te winnen van Heracles. In het seizoen 2005/2006 eindigde het duel in een 7-1 zege, terwijl in de seizoenen 2007/2008 en 2012/2013 met 6-0 werd gewonnen. De meest gedenkwaardige wedstrijd vond echter op 14 mei 2017 plaats. Door drie treffers van Dirk Kuyt wist Feyenoord die middag beslag te leggen op de vijftiende landstitel uit de clubhistorie. Feyenoord won toen met 3-1.

Voor Mats Knoester zal het duel van zondag speciaal worden. De verdediger maakte in januari van dit jaar de overstap van Feyenoord naar Heracles. Hij had in alle wedstrijden dit seizoen nog een basisplaats.


Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.