Eindelijk weer winst: 0-2 in Groningen

24 april 2005
-
-

Na teleurstellende nederlagen tegen Den Bosch en Ajax en de uitschakeling tegen PSV wist Feyenoord eindelijk weer te winnen. In het Oosterpark won Feyenoord uiteindelijk met 0-2 via doelpunten van Bahia in de eerste helft en Nicky Hofs vlak voor het einde van de tweede helft.

Feyenoord maakte niet al teveel indruk. De ploeg was vrij verdedigend, maar gaf daardoor ook heel weinig kansen weg. Aanvallend had Kalou een aantal zeer aardige bevliegingen. Kuyt was iets minder in vorm, maar zorgde wel weer voor beide assists.

Lees het liveverslag van minuut tot minuut van Emmo via de link hieronder naar het scorebord.

Feyenoord op nog slechts twee punten van AZ

Met de zege in en tegen Groningen is Feyenoord in de buurt gekomen van AZ. De Alkmaarders die eerder een straatlengte voorsprong hadden, hebben nu nog slechts twee punten voor op Feyenoord. Daarmee komt de derde plaats voor Feyenoord weer nadrukkelijk in zicht.

Naar onderen hoeft Feyenoord weinig te vrezen. Heerenveen volgt op negen punten met nog vier duels te gaan.

Gibbs valt geblesseerd uit

Cory Gibbs kon na de rust niet meer terugkeren op het veld. De Amerikaan viel met een hamstringblessure uit. Hij werd in het centrum vervangen door de jonge Zuiverloon.

'86 Pinas voor Buijs

Ego2.nl: Fotoreportage FC Groningen-FeyenoordFeyenoordHvH.nl: Foto's FC Groningen - Feyenoord

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 11 deelnemers aan de Feyenoord Netwerk Pool goed voorspeld.