Jørgensen schiet Feyenoord in De Kuip naar 1-0 zege op Vitesse

2 december 2017
-
-

Na vier competitieduels op rij zonder zege in De Kuip wist Feyenoord eindelijk weer eens te winnen in eigen huis. Tegen Vitesse werd het 1-0 door een treffer van Nicolai Jorgensen, al na negen minuten.

Feyenoord begon scherp aan de wedstrijd en kwam na negen minuten verdiend op voorsprong. Na een prachtige aanval van achteruit stelde Sofyan Amrabat Jorgensen in staat de 1-0 binnen te werken. In het vervolg werd ontstond een vrij open eerste helft zonder dat Feyenoord al te veel weggaf. Zelf leverde het wel mogelijkheden op, maar tot de 2-0 kwam het niet. Claims voor een penalty aan beide kanten werden door Van Boekel genegeerd.

Na rust was er minder te genieten. Feyenoord gaf nauwelijks iets weg, maar kon zelf aanvallend ook weinig bieden. De zege en drie punten vergoedden echter veel in De Kuip.

'82 van Bergen voor Serero

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 2 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.