Pijnlijke thuisnederlaag Feyenoord tegen NAC: 0-2

23 september 2017
-
-

Feyenoord heeft een pijnlijke thuisnederlaag geleden. In De Kuip wist NAC met 0-2 voor het eerst in de historie aan het langste eind te trekken. Het is alweer de derde nederlaag in vier duels. Een kwartier voor tijd werd een penalty van Kramer bij 0-1 gestopt.

[video] Bekijk de penaltygevallen

El Ahmadi: 'we moeten ons diep schamen'

Karim El Ahmadi was na afloop hard voor zijn eigen ploeg. 'We moeten ons diep schamen. Dit kan niet. Met alle respect voor NAC, mag dit een club als Feyenoord niet gebeuren. We doen dit onszelf aan.'

'In de eerste helft domineerden we wel, maar creerden we niets. Dan krijg je ook de goal nog tegen. In de tweede helft was het eigenlijk hetzelfde verhaal. Met die penalty kan je er nog iets aan veranderen, maar ook dat lukte niet. We hebben terecht verloren, want we hebben heel weinig gecreëerd. We hebben de lijn van het duel tegen ADO doorgetrokken. Ook toen was het niet best. Het gaat allemaal niet zo soepel als vorig seizoen. Dinsdag staat Napoli alweer op het programma, maar dit moet wel besproken worden.'

[Foto's] Legioen haalt ruim 35.000 euro op voor Gyan

Voorafgaand aan de wedstrijd kreeg Christian Gyan een mooi bedrag van ruim 35.000 euro uitgereikt, opgehaald door het Legioen.

Lichte blessures voor Toornstra en St. Juste, Napoli lijkt haalbaar voor tweetal

Bij Feyenoord ontbraken Jens Toornstra en Jerry St. Juste. De eerste had last van vocht in zijn knie. St. Juste kampt met een pijnlijke schouder. De blessures zijn zodanig dat het duel tegen Napoli haalbaar zou moeten zijn, zo wordt vanuit de catacomben in De Kuip gemeld.

15  0 5-0 (2-0)

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 2.53. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.