Feyenoord blijft op 1-1 steken tegen FC Groningen

16 april 2016
-
-

Na een reeks van zes zeges op rij is Feyenoord in eigen huis onnodig op een 1-1 blijven steken tegen FC Groningen. Na een matige eerste helft wist Feyenoord in de tweede helft ondanks genoeg mogelijkheden het tijd niet meer te keren.

Feyenoord had het in de eerste helft niet tegen FC Groningen. Het baltempo was veel te laag, waardoor er nauwelijks kansen werden gecreëerd. Feyenoord wist zelfs niet één keer tussen de palen te schieten. Halverwege de eerste helft kwam de tegenstander op voorsprong. Het was topscorer De Leeuw die een voorzet van oud-Feyenoorder Idrissi binnen wist te tikken.

Na rust was het bij Feyenoord allemaal een tandje scherper. Dat leverde de nodige mogelijkheden op. Na een uur zorgde Vilhena voor de gelijkmaker. Hij kopte een voorzet van Karsdorp fraai binnen. In het vervolg waren er de kansen op de winnende, maar die was niet aan de Rotterdammers besteed.