Feyenoord via twee goals Kalou naar 4-2 zege

3 oktober 2004
-
-

Feyenoord heeft de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch zondagmiddag in De Kuip met 4-2 gewonnen. Salomon Kalou was weer de grote man aan Feyenoord kant. Hij scoorde twee goals. Hij versierde ook een penalty die Kuyt zou benutten. De vierde goal kwam op naam van Romeo Castelen. Feyenoord liet achterin met regelmaat steekjes vallen. Dat begon al na twee minuten toen Den Bosch dus ook al op voorsprong kon komen. Voorin kon Feyenoord dat tegen het meevoetballende Den Bosch echter gemakkelijk rechtzetten.

Kalou met 8 uit 7 alleen topscorer

Salomon Kalou heeft na zijn twee goals afstand genomen op de topscorersranglijst. Kalou loopt nu met 8 goals uit 7 duels meer dan een op een. Vennegoor of Hesselink scoorde dit weekend niet en blijft op zes staan. Dat aantal heeft Dirk Kuyt nu ook behaald.

Feyenoord weer tweede na puntverlies Ajax

Feyenoord is door de 4-2 zege weer geklommen naar de tweede plaats op de ranglijst. De ploeg heeft drie punten achterstand op PSV, maar nu weer een punt voorsprong op Ajax. De Amsterdammers kwamen niet verder dan 0-0 tegen AZ in Alkmaar. FC Utrecht heeft evenveel punten als Feyenoord maar een slechter doelsaldo.

'71 Euvrard voor v/d Ouweland

Ego2.nl: Fotoreportage Feyenoord-FC Den BoschFeyenoordHvH.nl: Foto's Feyenoord - FC Den BoschQonTour.nl: We Are Going Up!

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door geen van de deelnemers aan de Feyenoord Netwerk Pool goed voorspeld.