Wederopstanding Feyenoord met 0-4 zege

27 september 2014
-
-

Feyenoord heeft zich met een 0-4 zege op de Eagles gerevancheerd voor de bekernederlaag van afgelopen donderdag. De wedstrijd groeide uit tot een wederopstanding van de ploeg. Feyenoord speelde een overtuigende wedstrijd, op de 0-4 was dan ook niets af te dingen.

Feyenoord was dit keer vanaf het begin scherp. De ploeg had direct de controle over de wedstrijd. Het duurde alleen geruime tijd voordat het zichzelf ruimte wist te creëren voorin. Na een half uur werd een pass op Immers door Wijnaldum in eigen doel getikt. Daarmee kwam de ploeg van Rutten makkelijk op voorsprong. Vervolgens tekende Toornstra uit een voorzet van Manu nog voor rust voor de 0-2 en zijn eerste doelpunt in Feyenoord shirt.

Na rust had Feyenoord geen enkel probleem met de thuisclub. Kazim zette Feyenoord met een pegel in de kruising op 0-3. In de slotfase gaf de niet zelfzuchtige Manu aan invaller Te Vrede de gelegenheid om de 0-4 binnen te tikken. Daarmee kreeg de ploeg de ruime zege die het verdiende.

Ranglijst: Feyenoord klimt naar 12e plaats

Feyenoord is door de ruime 0-4 zege naar de twaalfde plaats op de ranglijst geklommen. Indien Excelsior zondag thuis van Cambuur verliest, stijgt de club nog een plaatsje naar de elfde positie.

Feyenoord in Beeld: 114 foto's Go Ahead Eagles - Feyenoord online

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 3 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.