Feyenoord haalt met 6-0 uit in de Kuip

28 april 2013
-
-

Feyenoord heeft zondagmiddag in De Kuip ouderwets uitgehaald. De ploeg was veel te sterk voor Heracles en won uiteindelijk met maar liefst 6-0. Goossens en Pelle tekenden beiden voor twee treffers.

Het duurde even voordat Feyenoord op voorsprong kwam. Na kansen van Schaken en Vilhena was het Goossens die Feyenoord op 1-0 zette. Hij schoot na twintig minuten een vrije trap op schitterende wijze binnen. Vervolgens was Feyenoord los. Pelle (schot) en Immers via een intikker zetten Feyenoord vervolgens binnen tien minuten op 3-0. Op slag van rust mocht Pelle vanaf de strafschopstip aanleggen voor de 4-0. Bij de penalty moest doelman Pasveer van Heracles met rood vertrekken.

Na rust mocht Feyenoord nog 45 minuten tegen tien man spelen. Feyenoord ging door op zoek naar meer doelpunten. Er zouden er uiteindelijk nog twee vallen. Eerst was het Schaken die op snelheid doorging en de 5-0 maakte. Vervolgens kon Goossens ook nog ongehinderd zijn tweede binnenkoppen. Daarmee kwam er een einde aan een mooie middag in de Kuip.

Ranglijst: Feyenoord in punten weer gelijk met PSV

De strijd om de tweede plaats en daarmee plaatsing voor de voorronde van de Champions League blijft tot de laatste wedstrijd spannend. Feyenoord komt door de grote zege op Heracles weer in punten langszij bij PSV. De Eindhovenaren hebben wel een onoverbrugbaar beter doelsaldo.

'84 Gouriye voor Castillion

FR1908.net: Feyenoord - Heracles AlmeloFeyenoord in Beeld: 98 foto's Feyenoord - Heracles online

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door geen van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.