Eenvoudige 3-0 zege Feyenoord tegen Willem II

18 november 2012
-
-

Feyenoord heeft zondagmiddag een hele eenvoudige zege behaald op Willem II. In de eigen Kuip werd het 3-2 voor de Rotterdammers.

Feyenoord begon stroef aan de wedstrijd. Na ruim een half uur opende Lex Immers dan eindelijk de score. Feyenoord had een baloverwicht, maar kon dat te weinig omzetten in gevaarlijke momenten. Na rust werd Feyenoord steeds sterker en had het weinig problemen meer met Willem II. Immers was dichtbij zijn tweede maar trof de lat. Het was vervolgens Pellè die in zes minuten tijd voor de 2-0 en 3-0 zorgde. De spits speelde in de tweede helft uitstekend en vervulde een belangrijke rol in het aanvalsspel van Feyenoord. De Rotterdammers hadden nog verder uit kunnen lopen, maar lieten het uiteindelijk bij 3-0.

Ranglijst: Feyenoord blijft vijfde

Feyenoord blijft na de 3-0 zege tegen Willem II vijfde op de ranglijst. Van de top vijf morste alleen FC Twente punten (1-1) tegen FC Utrecht. De achterstand op PSV bedraagt nu negen punten, op FC Twente zes punten.

'71 Monteiro voor Mulder (C)

FR1908.net: Feyenoord - Willem II 3-0Feyenoord in Beeld: 58 foto's Feyenoord - Willem 2 online

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 33 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.