Late treffer nekt Feyenoord tegen Vitesse: 1-0 verlies

2 september 2012
-
-

Feyenoord heeft de eerste nederlaag van het seizoen geleden. In Arnhem werd het 1-0 voor Vitesse. Bony tekende in blessuretijd voor de zege van Vitesse.

In de eerste helft waren er nauwelijks gevaarlijke momenten voor beide doelen. In de interessante schaakwedstrijd hadden beide ploegen de organisatie goed op orde.

Na de pauze brak de wedstrijd open. De meeste kansen waren voor Feyenoord maar onder andere Immers, Janmaat en Schaken hadden het vizier weer niet op scherp. Feyenoord drong aan, maar beloonde zichzelf niet. Aan de andere kant moest Mulder enkele keren handelend optreden om de nul te houden. In blessuretijd was hij geklopt toen Bony met een hakje achter zijn standbeen langs de Feyenoord keeper verraste.

Ranglijst: Feyenoord na vanmiddag 6e

Feyenoord zal na de onverdiende nederlaag tegen Vitesse naar de zesde plaats op de ranglijst zakken. De ploeg staat nog vijfde, maar zal na PSV-AZ of PSV of AZ aan zich voorbij zien gaan.

'81 Havenaar voor Ibarra

Feyenoord in Beeld: 64 foto's Vitesse - Feyenoord onlineFR1908.net: Vitesse - Feyenoord 1-0

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 6 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.