FEYENOORD WINT MET 0-4 IN UTRECHT

10 april 2011
-
-

In de Galgenwaard behaalde Feyenoord een prachtige zege. Feyenoord won met maar liefst 0-4 na een 0-2 ruststand.

Feyenoord scoorde voor rust twee keer via stilstaande momenten. Eerst was het Leroy Fer die uit een corner hoog boven zijn tegenstanders kon binnenkoppen. Vervolgens was het Kelvin Leerdam die uit een corner van Miyaichi kon binnenkoppen. Gesteund door de doelpunten kreeg de ploeg meer vertrouwen.

De 0-2 voorsprong bleek dit keer wel voldoende. Waar FC Utrecht het wel probeerde kon Feyenoord via de counter de wedstrijd beslissen. Het was Biseswar die de bal binnenkrulde. Vervolgens mocht Wijnaldum het feestje met de 0-4 helemaal compleet maken.

Eerste sfeerfoto's van FC Utrecht - Feyenoord

Via twitter verschijnen inmiddels de eerste sfeerfoto's van FC Utrecht - Feyenoord. Klik op de foto's om te vergroten:

Share photos on twitter with Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Share photos on twitter with Twitpic #utrfey vak van feynoord suporters on Twitpic In het stadion aangekomen! Ben benieuwd! #warmingup #utrfey on Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Ook hier minuut stilte voor slachtoffers gruweldaad in Alphen... on Twitpic Vandaag een dagje Galgenwaard on Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Deze was wel heul lekker. Utrecht tweede helft weggespeeld en... on Twitpic

Ranglijst: Feyenoord stijgt naar elfde plaats

Feyenoord is door de 0-4 zege uit bij FC Utrecht gestegen naar de elfde plaats op de ranglijst. FC Utrecht staat achtste met vier punten voorsprong. Heracles en NEC staan er beiden ook nog tussen.

[video] Fer: goede wedstrijd gespeeld

[video] Du Chatinier na Utrecht-Feyenoord

[video] Been: zeer verdiende overwinning

0-4 tegen FC Utrecht was tweede uitzege van het seizoen voor Feyenoord

De 0-4 uit bij FC Utrecht was de tweede uitzege van het seizoen. Een maand geleden behaalde Feyenoord de eerste uitzege. Toen won het uit bij Heerenveen.

'64 Oar voor Mertens

FR1908.net: 10-04-11 FC Utrecht - Feyenoord 0-4Feyenoord in Beeld: 60 foto's Fc Utrecht - Feyenoord online

15  3 3-4 (2-0)

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 7.86. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.