Onverdiende nederlaag tegen FC Twente: 0-1

16 oktober 2010
-
-

Vooraf was er bij Feyenoord fans veel vrees voor de wedstrijd tegen FC Twente. Dat bleek qua spel absoluut onterecht. Feyenoord was verreweg de beter voetballende ploeg in De Kuip. Toch verloor Feyenoord weer en wel met 0-1 door een doelpunt van nota bene Denny Landzaat. Feyenoord werd door scheidsrechter Bossen een zuivere penalty vanwege hands onthouden.

Feyenoord drong FC Twente terug in de eerste helft en had een overduidelijk overwicht. Toch had FC Twente twee keer grote kansen op de openingstreffer. Feyenoord miste opnieuw stootkracht voorin om dat overwicht en goede spel om te kunnen zetten in doelpunten.

In de tweede helft kon Feyenoord dat spel doorzetten. Met goed verzorgd voetbal en combinaties was het tegen de kampioen erg hoopvol. Het was echter FC Twente dat met de punten aan de haal ging. Oud-Feyenoorder Landzaat tekende 12 minuten voor tijd voor het enige doelpunt.

Eerste sfeerfoto's van Feyenoord - FC Twente

Via Twitter verschijnen inmiddels de eerste sfeerfoto's van Feyenoord - FC Twente. Klik op de foto's om te vergroten:

Zo, wij zijn er klaar voor #feytwe  YOU NEVER WALK ALONE on Twitpic Spelers Twente op veld #feytwe  on Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Share photos on twitter with Twitpic In de kuip on Twitpic De warming up. Kijken of we straks ook warm worden van het sp... on Twitpic Share photos on twitter with Twitpic In de kuip voor #feytwe . Klaar voor de verrassing van het jaar. on Twitpic Helemaal voorbereid op avondje koukleumen in de kuip, hangen ... on Twitpic Laat de wedstrijd maar beginnen! #feytwe  on Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Briljante sfeeractie: directie, mag dit? #feytwe on Twitpic Watching football is not a crime #feytwe on Twitpic Directie mag dit? LOL # FEYtwe  on Twitpic Uitvak in de hens! #feytwe on Twitpic Twente steekt t vak in de hens #feytwe on Twitpic Bijnagoal on Twitpic

Tweets Feyenoord - FC Twente

Gebruik je twitter, volg @fnetwerk.

Ranglijst: Feyenoord nu 15e

De goede prestatie van Feyenoord ten spijt, staat Feyenoord na de nederlaag tegen FC Twente nu vijftiende op de ranglijst. Indien Vitesse morgen uit verliest bij Roda JC staat Feyenoord op doelsaldo weer veertiende. Heracles kan bij een thuiszege op NEC morgen later op de middag Feyenoord op doelsaldo dan echter weer verdringen naar de vijftiende plaats.

'71 Landzaat voor De Jong

Feyenoord in Beeld: 56 foto's Feyenoord - Fc Twente onlineFR1908.net: 16-10-10 Feyenoord - FC Twente 0-1

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 7 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.