Feyenoord haalt punt tegen De Graafschap: 1-1

3 oktober 2010
-
-

Feyenoord heeft zondag uit bij De Graafschap met 1-1 gelijkgespeeld. Na 20 minuten zette Hugo Bargas De Graafschap op voorsprong. Tien minuten later had Luigi Bruins Feyenoord alweer op gelijke hoogte gezet door een penalty te benutten. In de tweede helft streden beide ploegen wel voor de overwinning. Feyenoord kon echter nooit echt aanspraak maken op de overwinning.

Ranglijst: Feyenoord nu dertiende

Feyenoord is door het gelijkspel tegen De Graafschap nu dertiende op de ranglijst. De Graafschap en Vitesse hebben evenveel punten, maar een minder doelsaldo.

Eerste punt na drie nederlagen

Feyenoord behaalde het eerste punt in vier wedstrijden. De laatste zege dateert van eind augustus, toen Feyenoord thuis met 4-0 van Vitesse won. Vervolgens volgden nederlagen tegen NAC, Ajax en NEC.

Been blij met een punt

Mario Been liet na afloop weten achteraf blij te zijn dat Feyenoord nog een punt haalde. 'Dat klinkt misschien vreemd uit de mond van de trainer van Feyenoord, maar de realiteit is nu eenmaal zo. De komende interlandweken moeten we benutten om het voetballend beter te laten gaan. Tegen Twente moeten we er weer staan,' aldus Been op Feyenoord.nl.

'We hebben tot aan de laatste minuut in mijn optiek honderd procent kansen gehad, maar die maakten we niet af. Ook wisten we dat De Graafschap heel gevaarlijk kan zijn uit dode spelsituaties, maar toch gaven we de vrije trappen heel makkelijk weg. Daar moeten we van leren.'

Sfeerfoto's De Graafschap - Feyenoord

Via Twitter zijn de eerste sfeerfoto's van De Graafschap-Feyenoord verschenen. Klik op de foto's om te vergroten:

Je zou niet zeggen dat hier om de hoek een voetbalstadion is.... on Twitpic #grafey De opstellingen on Twitpic Mooi uitzicht :D #grafey on Twitpic #kermisterborg of niet, #degraafschap gaat altijd voor, mooi ... on Twitpic De ster van WIA4 is vandaag analist bij Megastad FM. #grafey on Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Share photos on twitter with Twitpic Es geht los. #grafey on Twitpic #grafey on Twitpic Boeuruhhh, 1-0 Bargas #GraFey  on Twitpic

De Graafschap: Frankel

Rob Van Dijk, Kelvin Leerdam, Stefan de Vrij, André Bahia, Tim de Cler, Mokotjo, Luigi Bruins, Leroy Fer, Ruben Schaken ('73 Jerson Cabral), Luc Castaignos ('69 Fedor Smolov), Georginio Wijnaldum

Opstelling De Graafschap

Waterman, Nalbantoglu, Saeijs, Buijs, Frankel, Bargas, Meijer, Rose, Jungschlager, Hersi ('69 De Ridder), Poepon

FR1908.net: 03-10-10 De Graafschap - Feyenoord 1-1

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door één van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.