Feyenoord 1-1 bij Heracles

22 augustus 2010
-
-

Na de nederlaag tegen Excelsior heeft Feyenoord een week later opnieuw niet weten te winnen op kunstgras. Uit bij Heracles werd het 1-1. Wijnaldum maakte het enige doelpunt voor Feyenoord.

Feyenoord speelde een hele matige eerste helft. Heracles kwam op voorsprong via een doelpunt van Looms. Hij kon vrij inkoppen na een hoekschop van Heracles. Feyenoord zette daar maar heel weinig tegenover.

Nadat Heracles enkele kansen op de 2-0 had, was het Wijnaldum die via een prachtig doelpunt, een hard schot in de bovenhoek de 1-1 maakte. Vervolgens kreeg Feyenoord een reeks aan mogelijkheden om de zege alsnog naar Rotterdam te halen. De ploeg ontbrak het opnieuw aan scorend vermogen voorin. Daarom kon Heracles ook nog aanspraak maken op de zege in de open tweede helft via enkele goede mogelijkheden. Het zou echter bij 1-1 blijven.

Tweets Heracles-Feyenoord

Gebruik je twitter, volg @fnetwerk.

[video] Wijnaldum bleef hopen op treffer

[video] Been: hier kunnen we op voortborduren

Feyenoord nu negende op de ranglijst

Na drie duels heeft Feyenoord nu vier punten behaald. Daarmee staat de ploeg precies midden op de ranglijst op de negende plaats. Vier ploegen hebben net als Feyenoord vier punten.

Been: dit is het Feyenoord waar we het mee moeten doen dit seizoen

Mario Been liet na afloop weten te kunnen leven met het puntverlies tegen Heracles. 'In ieder geval een stuk beter dan vorige week tegen Excelsior. De eerste helft was niet zo slecht als velen hier zeggen. Het was mat, maar we gaven nauwelijks iets weg. In de tweede helft hebben we met zoveel jonge jongens gevochten voor de zege. We weten dat we niet mee kunnen doen om de titel. Heracles-uit is gewoon een lastige uitwedstrijd. Dit is het Feyenoord waar we het dit seizoen mee moeten doen.'

FR1908.net: 22-08-10 Heracles Almelo - Feyenoord 1-1

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 19 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

15  7 1-1 (1-0)

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 5.18. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.