Feyenoord verslaat Sparta: 3-0

14 april 2010
-
-

Feyenoord heeft woensdagavond de vierde plaats verdedigd. In De Kuip werd in de stadsderby Sparta in een matige wedstrijd met 3-0 verslagen. Georginio Wijnaldum opende in De Kuip de score in de eerste helft. In de tweede helft zorgden Luigi Bruins en Jon Dahl Tomasson voor de tweede en derde treffer. Tomasson vierde met de treffer zijn rentree. tegenvaller was de blessure waarmee Ron Vlaar uitviel in de eerste helft.

Tomasson scoort binnen drie minuten na rentree

Jon Dahl Tomasson maakte twintig minuten voor tijd zijn rentree. De aanvaller was geruime tijd uit de roulatie vanwege hielklachten. Op zijn speciaal laten maken Duitse schoenen bekroonde hij zijn rentree door al na 3 minuten na zijn terugkeer de beslissende 3-0 te maken voor Feyenoord.

Ranglijst: Feyenoord blijft twee punten voor op AZ

Feyenoord blijft AZ voor zich houden. Daar waar AZ dinsdag al won van koploper FC Twente, volgde Feyenoord op woensdag met een 3-0 tegen Sparta. De voorsprong van Feyenoord op de ranglijst blijft twee punten.

Eerste sfeerfoto's van Feyenoord-Sparta

Via Twitter verschijnen inmiddels de eerste sfeerfoto's van Feyenoord-Sparta (klik op de foto's om te vergroten):

Kleintjes ruiken aan het echte werk! #feyspa on Twitpic #feyspa Luinge moet blijven! on Twitpic #feyspa Junkies van Spangen! on Twitpic Je zoekt een een plekje in de zon, waar je zo gezellig zit bi... on Twitpic Watching Feyenoord - Sparta @ de Kuip on Twitpic Makaay gebruikt zijn special move en is hele wedstrijd onzich... on Twitpic Fspa: doekie feyenoord on Twitpic Fspa: eerste kans feyenoord on Twitpic #Feyenoord - Sparta  on Twitpic De Kuip:Feyenoord lekker bezig,zie t on Twitpic

'70 Denneboom voor Bodul

Feyenoord in Beeld: 65 foto's Feyenoord-Sparta onlineFR1908.net: 14-04-10 Feyenoord - Sparta 3-0
Ego2.nl: Fotoreportage Feyenoord - Sparta (2 pagina's) online

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 58 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.