Feyenoord - Vitesse in de rust gestaakt

20 maart 2010
-
-

De wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse is in de rust gestaakt vanwege hevige regenval. De scheidsrechter hield na de rust de wedstrijd op omdat de bal niet meer rolde. Hij wachtte nog wel een kwartier, maar besloot uiteindelijk de wedstrijd definitief af te gelasten.

Het was op dat moment 1-1. Ron Vlaar scoorde na 13 minuten de openingstreffer. Pluim maakte op slag van rust de gelijkmaker voor Vitesse.

Eerste sfeerfoto's van Feyenoord-Vitesse

Inmiddels verschijnen via Twitter de eerste (live) sfeerfoto's van Feyenoord - Vitesse (klik op de foto's om te vergroten):

@estheraugustijn viooltjes in de bakken, de druif netjes opge... on Twitpic Feyenoord - Vitesse! Zuenpieee on Twitpic Wat een kutzooi, weer doen die muntautomaten het niet bij #fe... on Twitpic Wederom vanaf vak w1 #feyvit on Twitpic Beginnen maar #feyvit on Twitpic 1-0 #feyvit on Twitpic Lekker weertje in de Kuip... #feyvit on Twitpic Afgelast om een beetje regen.#feyvit on Twitpic

Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com

Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com

Begrip Been over afgelasting

Op Telegraaf.nl liet Mario Been weten begrip te hebben dat het duel tegen Vitesse werd afgelast. "Ik had begrip voor zijn beslissing. De bal rolde amper nog over het drijfnatte veld. Normaal voetbal was niet meer mogelijk. Met verder spelen was niemand gebaat. Het zou ook te gevaarlijk voor de spelers zijn geworden met al die glijpartijen."

[video] Bos na Feyenoord-Vitesse

[video] Been: "Voetballen was onmogelijk"

Uitslag: 2-1 (1-1)

0 toeschouwers

Kaarten: -

Feyenoord in Beeld: Wolkbreuk zorgt voor kletsnatte KuipEgo2.nl: Fotoreportage Feyenoord - Vitesse online
FR12.nl: Fotoverslag Feyenoord - Vitesse onlineFR1908.net: 20-03-10 Feyenoord - Vitesse 1-1 (gestaakt)

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 6.50. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.