Feyenoord wint met 1-0 van VVV

24 oktober 2009
-
-

Feyenoord heeft in een hele matige wedstrijd gewonnen van VVV-Venlo. Zaterdagavond werd het in de Kuip 1-0 voor Feyenoord. Landzaat scoorde halverwege de eerste helft de enige treffer van de wedstrijd.

Feyenoord mocht met de kleine zege zeker niet ontevreden zijn. De ploeg creëerde nauwelijks kansen en zag dat VVV meer initiatief toonde. Na het fluitsignaal steeg er ondanks de zege zelfs een klein fluitconcert op in de Kuip. Het doelpunt kwam tot stand in de 27ste minuut. Bij een voorzet van Roy Makaay, vervanger voor de geschorste Tomasson, liet de VVV doelman de bal los en kon Landzaat Feyenoord op 1-0 zetten.

Feyenoord blijft vierde op de ranglijst

Feyenoord blijft door de zege op VVV-Venlo vierde op de ranglijst. De ploeg staat op drie punten van de koploper, maar de top drie heeft alledrie nog wel een duel tegoed. FC Twente, PSV en Ajax spelen hun duel op zondag.

Eerste foto's vanuit drijfnatte Kuip

Inmiddels zijn de eerste foto's vanuit een drijfnatte Kuip verschenen via twitter (klik op de foto om te vergroten):

Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com Share photos on twitter with Twitpic

[video] Been: angst onverklaarbaar

Mario Been gaf na afloop aan tevreden met het resultaat te zijn, maar allerminst met het spel. Dit was onverklaarbaar. We hebben niet best gespeeld. Dat is duidelijk. het is voor mij niet te verklaren waarom er in de tweede helft angst in de groep kroop. We mogen de handen dichtknijpen dat VVV niet scoorde. We durfden niet te voetballen, we waren gewoon benedenmaats. Maar we moeten natuurlijk niet vergeten waar we vandaan komen.

'85 Viana voor Schaken

Feyenoord in Beeld: 53 foto's Feyenoord - VVV Venlo onlineFR1908.net: 24-10-09 Feyenoord - VVV Venlo 1-0
Ego2.nl: Fotoreportage Feyenoord - VVV Venlo online

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 5 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.