Feyenoord wint met 3-0 van RKC Waalwijk

3 oktober 2009
-
-

In een matige wedstrijd heeft Feyenoord gewonnen van RKC Waalwijk. In de Kuip werd het 3-0 voor de Rotterdammers. Slory, een eigen doelpunt van Varela en Wijnaldum kwamen op het scorebord.

Feyenoord kende weinig problemen met RKC Waalwijk. De Rotterdammers gaven nauwelijks iets weg achterin. Aanvallend had Feyenoord diverse mogelijkheden in de eerste helft. Het bleef beperkt tot de 1-0 van Slory. Hij rondde een uitstekende pass van aanvoerder Van Bronckhorst goed af.

Na rust was het matig wat Feyenoord liet zien. Een kwartier voor tijd besliste de ploeg dan toch de wedstrijd. Na een snelle aanval gleden Tomasson en Varela naar de bal. De laatste kreeg het doelpunt op zijn naam als eigen goal. In de laatste minuut zorgde Wijnaldum nog voor een leuke afsluiting voor de fans door de 3-0 te maken.

Eerste foto's uit de Kuip

Inmiddels verschijnen via Twitter de eerste foto's uit de Kuip (klik op de foto om te vergroten):

Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com Posted using Mobypicture.com

Ranglijst: Feyenoord behoudt aansluiting met koplopers

Met de 3-0 zege op RKC Waalwijk behoudt Feyenoord de aansluiting met de koplopers. Feyenoord heeft nu evenveel punten als PSV en FC Twente, maar een duel meer gespeeld. PSV en FC Twente spelen morgen hun wedstrijd.

Slory scoort in derde wedstrijd op rij

Andwele Slory kent een uitstekende reeks. De snelle aanvaller zorgde tegen RKC Waalwijk alweer zijn derde treffer op rij. Steeds was het ook het eerste doelpunt van Feyenoord, achtereenvolgens tegen PSV, NAC en nu dan RKC Waalwijk.

Been: blij met de punten, spel moet beter

Mario Been liet na afloop weten blij te zijn met de drie punten die Feyenoord behaalde tegen RKC Waalwijk. Waar hij minder blij mee was, was het spel. Dat moet in de ogen van de coach veel beter. 'Ik heb er een gemengd gevoel over. Het spel was niet geweldig. Er was te weinig beweging voor de bal. De 1-0 was voor ons een bevrijding in de eerste helft. We hadden veel meer goals kunnen maken, maar de eindpass was vaak niet goed. Na de rust moest De Guzman eruit. We misten vervolgens scherpte. Achterin hebben we weinig weggegeven. We hebben nu 20 punten, het maximaal haalbare voor ons.'

'86 Metaj voor Boerrigter

Feyenoord in Beeld: 49 foto's Feyenoord - RKC Waalwijk onlineFR1908.net: 03-10-09 Feyenoord - RKC Waalwijk 3-0
FR12.nl: Fotoverslag Feyenoord RKC Waalwijk onlineEgo2.nl: Fotoreportage Feyenoord - RKC Waalwijk online

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 56 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

15  7 3-0 (1-0)

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 6.38. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.