Feyenoord wint met 1-0 van Vitesse

17 februari 2008
-
-

Feyenoord heeft in de Kuip zondagmiddag met 1-0 gewonnen van Vitesse. Op slag van rust besliste Jonathan de Guzman de wedstrijd.

Feyenoord begon behoorlijk aan de wedstrijd en kreeg al snel een kans via Luigi Bruins. Vitesse kreeg echter steeds meer vertrouwen en durfde er meer uit te komen. Toch kwam Feyenoord op slag van rust op voorsprong toen De Guzman prachtig in de bovenhoek schoot.

Na rust was het Vitesse dat op zoek ging naar de gelijkmaker. Henk Timmer haalde er een aantal keer gevaarlijke kansen van Vitesse uit. Mede door hem kon Feyenoord de drie punten in De Kuip houden.

Beleef het duel nog eens via het live wedstrijdverslag van Don Paul via de link naar het scorebord hieronder.

Honderdste duel voor De Guzman

Voor matchwinnaar Jonathan de Guzman was het een feestelijke middag. Naast het scoren van de enige en beslissende goal van de middag was het ook een jubileumwedstrijd voor hem, het was zijn honderdste duel voor Feyenoord.

Van Marwijk niet tevreden

Bert van Marwijk was na afloop niet tevreden over het spel van Feyenoord. 'Het wisselvallig noemen is nog te positief, ik vond het slecht. We begonnen wel beter dan normaal. maar we hebben veel te nonchalant gespeeld. We waren slordig in de passing. Onbegrijpelijk dat we ons dat zelf aan doen, alle ingrediënten aanwezig voor een mooie wedstrijd. het was gemakzuchtig en slordig. Dat zijn momenten dat je de tegenstander het gevoel geeft dat er dingen te halen zijn.'

'Slecht spelen kan, maar sommige fouten moet je niet maken. Timmer heeft ons vandaag gered. De jongens willen wel hun best doen, dat is het probleem niet. Ze leren knokken door dit soort wedstrijden.'

Aad de Mos: Timmer doet me denken aan Gomes

Aad de Mos was na afloop vol lof over Henk Timmer die met enkele schitterende saves Feyenoord op de been hield. "Hij deed me in deze wedstrijd denken aan Gomes van PSV. Met twee wereldreddingen heeft hij de punten voor Feyenoord in De Kuip gehouden."

'85 Claudemir voor Sansoni

Feyenoordfoto.nl: Krappe winst op VitesseFeyenoordvanalleswat.com: Feyenoord - Vitesse 1-0
Coens place: 49 foto's Feyenoord-Vitessefeyenoordrotterdam.net: Fotos Feyenoord - VitesseEgo2.nl: Fotoreportage Feyenoord - Vitesse online
Fr-Fotopage.tk: Feyenoord wint !FRFC1908.nl: Matig Feyenoord kwakkelt in het zonnetje...fr4ever.nl: Fotoverslag Feyenoord - Vitesse

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door ??n van de deelnemers aan de Feyenoord Netwerk Pool goed voorspeld.

15 Coen Haagen  5 3-0 (1-0)

Klik hier voor de totale stand in de Feyenoord Netwerk Pool.

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 5.67. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.