Feyenoord laat het liggen op 0-0

18 maart 2007
-
-

Feyenoord heeft weer punten laten liggen. Thuis tegen Willem II kwam de ploeg niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Dat betekent weer duur puntverlies in de strijd om de vijfde plaats.

Feyenoord had het moeilijk met zichzelf en de wind in De Kuip. Feyenoord speelde slordig en creerde nauwelijks kansen voor rust. Willem II deed het wat dat betreft beter en kon daar wel kansen tegenover zetten.

Met iets meer opportunisme was Feyenoord in de tweede helft iets beter. De ploeg kreeg kansen via Van Hooijdonk en Bahia. In blessuretijd dacht Feyenoord recht te hebben op een strafschop, die werd echter niet gegeven.

Koeman: een 100% strafschop onthouden

Erwin Koeman liet weten dat hij met stemverheffing in rust had aangegeven dat de ploeg opportunistischer moest gaan spelen. "Ze moesten in ieder geval de strijd aangaan. Niemand die keihard het duel ingaat als hij achter de tegenstander aanloopt. In de tweede helft hadden we vervolgens wel een aantal mogelijkheden, maar die werden niet benut. Uiteindelijk is er dan de strafschop die je niet krijgt in blessuretijd. Als de scheidsrechter het niet ziet, dan had de lijnrechter hey moeten zien. Dit was een 100% strafschop en dan moet je hem gewoon geven. De laatste weken zijn we daarin dun bedeeld."

Voor tweede keer op rij geen doelpunt tegen

Hele kleine pleister op de wonde voor Feyenoord was het feit dat de ploeg voor de tweede keer op rij geen doelpunt tegenkreeg. Met de 52 tegendoelpunten in 27 wedstrijden, moest er verdedigend iets gebeuren. Na twee keer de nul te hebben gehouden, lijkt in ieder geval op dat vlak stappen genomen te zijn.

'83 Messoudi voor Kevin Bobson

Feyenoordvanalleswat.com: Feyenoord houdt weer de nulFeyenoordfoto.nl: Weer geen winstCoens place: Feyenoord laat weer 2 dure punten liggen
Ego2.nl: Fotoreportage Feyenoord - Willem II onlinefr4ever.nl: Fotoverslag Feyenoord - Willem IIFr-Fotopage.tk: Feyenoord wint weer niet

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door ??n van de deelnemers aan de Feyenoord Netwerk Pool goed voorspeld.

15 decaky  3 2-0 (0-0)

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 4.04. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man of the Season klassement.