Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenFeyenoord-Bayern Munchen 2-2 (2-1)

Scoreverloop:
0-1 Elber ('13)
1-1 Van Hooijdonk ('38)
2-1 Tomasson ('45)
2-2 Elber ('50)

Arbiter: Veissiere (Fra)

Geel: Collen, Emerton, Bosvelt (Feyenoord) Salihamidzic (Bayern Munchen)

Opstellingen:

Feyenoord: Zoetebier, Collen, Van Wonderen, De Haan, Rzasa (Van Haaren '65),Emerton, Bosvelt, Paauwe, Kalou (Ono '74), Tomasson, Van Hooijdonk


Bayern Munchen: Kahn, Sagnol, Kuffour, R. Kovac, Thiam (Hargreaves '46), Lizarazu, Salihamidzic, Fink (Sforza '83), Pizarro, Paulo Sergio, Elber (Santa Cruz '78)

Feyenoord nog in de race na gelijkspel(Door: )

Feyenoord heeft in het derde Champions League duel het tweede punt in de Champions Leage binnengehaald. De ploeg van Bert van Marwijk speelde in de Kuip met 2-2 gelijk tegen Bayern MĂ©nchen.

Beide ploegen begonnen afwachtend aan het duel. Het was Bayern Munchen dat via een treffer van Elber gelukkig aan de leiding kwam. Daarmee vervloog de hoop een beetje uit het stadion, want na de 4-0 nederlaag in Praag kon feyenoord een nieuw echec niet gebruiken.De Bayern-defensie maakte echter geen solide indruk, zodat Feyenoord wat gevaar kon stichten en terug koon komen in de wedstrijd.

Een ouderwets knokkend Feyenoord draaide de zaken dan ook volledig om. Tien minuten voor tijd werd dat ook in de stand tot uiting gebracht. Eerst knalde Van Hooijdonk een voorzet van Collen hard raak en even later was het Tomasson die een teruggelegde bal van Van Hooijdonk achter Kahn schoot.

In de tweede helft wilde Feyenoord op dezelfde weg voortgaan. Het was de sluwe Elber echter die profiteerde van onnodig balverlies bij Feyenoord achterin en de 2-2 gelijkmaker scoorde. Bayern had de zaak daarna onder controle en wachtte rustig af of er nog meer te halen zou zijn.

Het hardwerkende Feyenoord was niet bij machte de titelverdediger onder druk te zetten. Omdat Bayern ook niet aandrong, werd er, ondanks een slotoffensiefje van Feyenoord, niet meer gescoord.

Feyenoord heeft nu twee punten uit 3 wedstrijden en heeft nog een aardig klusje voor de boeg. Om de tweede plaats te bereiken zal het minimaal nog 7 punten moeten halen uit de volgende 3 wedstrijden, thuis tegen Praag en Spartak Moskou en uit tegen Bayern Munchen.

Uitslag Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door geen van de deelnemers aan de Feyenoord Pool goed voorspeld.

De top tien:
1. kennis (6 pts.)
2. Pierrefanhooijdonk (5 pts.)
3. jromunde (5 pts.)
4. goofy (5 pts.)
5. martin koopman (5 pts.)
6. meijerkort (4 pts.)
7. hanslagerweij (4 pts.)
8. nigelkardinaal (4 pts.)
9. Bonne (4 pts.)
10. microb1 (3 pts.)

Klik hier voor de totale stand in de Feyenoord Pool.

Man of the Match

-


Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.