Geel: Van Hintum (Vitesse), Van Gobbel, Bosvelt, Emerton (Feyenoord)

Vitesse: Zoetebier, Cornelisse, Stefanovic, Kreek, Van Hintum, Van der Schaaf, Martel, Knol, Mbamba (Peeters '74), Sikora, Claessens (Janssen '46)
Feyenoord: Dudek, Emerton, Van Gobbel, De Haan, De Visser, Bosvelt, Paauwe, Smolarek (Elmander '88), Connolly (Jochemsen '70), Tomasson, Van Vossen (Rzasa '64)

Feyenoord gelijk in het Gelredome

(Door: )

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd en kwam enige keren goed voor het doel. In een scrimmage wist geen enkele Feyenoordspeler de bal in het doel te tikken.
Connolly scoorde in de tweede helft de openingsgoal, maar deze werd afgekeurd wegens buitenspel. Bosvelt kreeg een gele kaart wegens een grove overtreding, en mist daardoor de volgende wedstrijd tegen Willem II. Na een uitbraak via Sikora moest Emerton de noodrem hanteren ten koste van een gele kaart. Van Marwijk bracht vlak voor het einde Elmander in, om alles op alles te zetten voor de overwinning. Het mocht echter niet baten.

Vitesse kwam enkele keren gevaarlijk voor het doel, en een paar knappe reddingen van Dudek hielden Feyenoord voorlopig op de been.
Mbamba kwam in de tweede helft gevaarlijk voor het doel, maar deze faalde 3 meter voor het doel door naast te schieten. Vitesse scoorde in de tweede helft via Sikora, die een terugspeelbal van Paauwe onderschepte. De goal werd afgekeurd, omdat Braamhaar al gefloten had voor een overtreding op Paauwe.
Amoah stond een minuut voor tijd oog in oog met Dudek, maar een schitterende reflex zorgde ervoor dat de 0-0 in stand bleef.

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door één van de deelnemers aan de Feyenoord Pool goed voorspeld.