AZ: Timmer, Lee, Fortes Rodriquez, Wijker, Opdam, Buskermolen, Boussatta, Kromkamp, Nelisse, Van Galen, Perez
Feyenoord: Dudek, Rzasa, Kalou, Van Wonderen Tomasson, Paauwe, Korneev, De Haan, Van Gobbel, Emerton, Smolarek

Kalou weer matchwinnaar bij Feyenoord

(Door: Berry)

Az uit. Toch niet de makkelijkste uitwedstrijd van het seizoen. Moest het nou doorgaan of niet. Het hele veld was ondergesneeuwd en nadat besloten was dat de wedstrijd door kon gaan werd er om kwart voor drie afgetrapt. Feyenoord begon zonder het 'superduo' op het middenveld: Paauwe en Bosvelt. Wel speelde Kalou mee. De man die alle wedstrijden na de winsterstop een hoofdrol speelde, waarvan tegen Heerenveen een zeer negatieve. Hij kreeg na 1 minuut rood en kreeg een schikkingsvoorstel voor 4 wedstrijden. Feyenoord weigerde dit en wacht dus op een uitspraak. En al na 14 minuten was het Kalou met een hoofdrol. Hij maakte de 0-1.

De tweede helft was niet echt super. Barry van Galen deelde een hele smerige trap uit aan Dudek maar werd niet bestraft. Wel moest Wijker na een botsing daarvoor van het veld af. Helaas voor AZ konden zij niet meer wisselen. AZ moest dus met 10 man verder, een
minuut of 10 voor tijd. Tomasson maakte hier handig gebruik van. hij maakt na een leuke beweging de 2-0 en ook Kalou pikte nog maar eens een doelpuntje mee. Na een goede combinatie maakte hij zijn 2e doelpunt van
de wedstrijd. Feyenoord wint met 0-3 dus en PSV wint op Spangen met 0-1 van Sparta. Het verschil blijft 2 punten en zondag wacht Groningen thuis voor Feyenoord.

Uitslag Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 2 deelnemers aan de Feyenoord Pool goed voorspeld.