Geel: Nurmela, Radomski, Krstev (Heerenveen), Emerton, Tomasson, Smolarek (Feyenoord)

Opstellingen:
SC Heerenveen: Vonk, Venema, Hansma, Klompe, Ebbinge (Tuhuteru '30), Radomski, Allbéck, Krstev, Nurmela, D. de Nooijer, Lurling FEYENOORD: Dudek, Emerton, De Haan, Van Wonderen, Rzasa, Jochemsen, Tomasson, De Visser, Kalou, Kornejev, Smolarek

Feyenoord verliest in laatste minuut

(Door: BerryZ)

Heerenveen uit. Moeilijke wedstrijd had ik van te voren verwacht. En gelijk kreeg ik, als had ik het me anders voorgesteld. We hadden een topschreidsrechter genaamd Luinge, dus dat we zouden lachen wisten we van te voren.

En ja hoor, al na 1 minuut trekt hij een rode kaart. Voor Kalou. Dit is geloof ik de eerste keer in mijn hele leven dat ik het met Luinge eens ben. Het was gewoon een verschrikkelijk domme overtreding en hij benadeelde het hele team ermee. Zoals Van Marwijk na de wedstrijd zei, kan Feyenoord heel gedisciplineerd spelen en dat deden onze jongens dan ook. We gaven wel wat kansjes weg, maar dat waren er dan heel weinig. Bij Heerenveen gingen alleen maar meer gaten vallen, maar door die man minder situatie van ons konden we dat niet uitbuiten.

Na 90 minuten voetballen met 10 man tegen 11 van Heerenveen leek de wedstrijd af te gaan op een 0-0. Helaas deed Dennis de Nooijer hier wat aan. In de 94e minuut scoorde hij de 1-0 in het voordeel van Heerenveen. Het was dus de 3e nederlaag van dit seizoen. PSV speelde vanavond thuis en won gemakkelijk van FC Groningen. Het verschil is dus nog maar 3 punten en dit weekend wacht AZ uit voor ons, ook geen gemakkelijke tegenstander.

Uitslag Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door één van de deelnemers aan de Feyenoord Pool goed voorspeld.