Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijden


Olympique Marseille-Feyenoord 0-0 (0-0)

Scoreverloop:

Arbiter: Ibanez (Spa)

Rood: Martini ('75,2xgeel, Olympique Marseille)

Opstellingen:
Olympique Marseille: Porato, Fischer, Martini, Luccin, Abardonado, Reina, Leroy, Brando,Keita,De la Pena, Bakayoko (Moses '63)
Feyenoord: Dudek, Van Wonderen, Van Gobbel (Kornejev '80), Konterman, Rzasa, Bosvelt, Van Gastel (Somalia '75), De Visser (v.Vossen '65), Kalou, Cruz, Tomasson

Feyenoord komt niet tot noodzakelijke winst(Door: RvN)

Feyenoord kon vanavond in de beslissende wedstrijd om kwalificatie voor de kwartfinale niet voldoende brengen tegen een incompleet Frans team. Het elftal van Feyenoord lijkt een beetje opgebrand na de zware wedstrijden van de afgelopen weken.

De 0-0 was achteraf een terechte uitslag, al bleek het duel er niet meer toe te doen nadat duidelijk werd dat Lazio Roma in Londen van Chelsea had gewonnen. Zelfs een overwinning had er niet meer toegedaan, al zat die er ook niet echt in vanavond.

Het team van de Fransen, die enkele belangrijke spelers hadden thuisgelaten, kon nooit echt onder druk gezet worden. Feyenoord had wel behoorlijk veel balbezit, maar kon daar nooit veel indruk mee maken. Verdedigend stond het elftal wel goed en het gaf dan ook nauwelijks iets weg. Aanvallend kon het echter geen vuist maken, ontbrak het aan power. Het elftal leek een beetje uitgeblust, al lag het volgens Konterman aan de inzet en arbeid van de aanvallers die hij onder de maat vond.

In de eerste helft leek Feyenoord op voorsprong te komen toen Jon Dael Tomasson met een fraaie omhaal doelman Forato verschalkte. De Spaanse scheidsrechter keurde het doelpunt echter af wegens gevaarlijk spel. Een beslissing die de feyenoorders niet echt lekker zat, maar achteraf gezien de winst van Lazio Roma wel niet veel stof meer zal doen opwaaien.

De tweede helft was er eigenlijk een zonder hoogtepunten. Naarmate duidelijker werd dat Lazio zou gaan winnen, gingen de kopjes bij de Rotterdammers omlaag. feyenoord probeerde wel op de winst te spelen, maar kon echter nooit tot uitgespeelde kansen komen. Het zat er vanavond niet in voor Feyenoord, hoe graag het ook wilde.

Feyenoord heeft met de uitschakeling een schitterend en onverwacht goed Champions League jaar afgesloten en zal zich nu volledig moeten gaan richten op de competitie om ervoor te zorgen dat het volgend jaar weer in de Champions League uit mag gaan komen.

Man of the Match

-


Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.