Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenFeyenoord-Den Bosch 3-0 (1-0)

Scoreverloop:
1-0 Cruz ('21)
2-0 Tomasson ('68)
3-0 Tomasson ('76)
Scheidsrechter: Jol
Toeschouwers: 27.500

Geel: Van de Gun, Graff (beiden Den Bosch)

Opstellingen:
Feyenoord: Dudek, Van Gobbel, Konterman, Van Wonderen, Rzasa, Van Gastel, Paauwe, Tomasson, Cairo, Cruz, Van Vossen
FC Den Bosch: Aerts, Wielaert, Schenning, Van der Hoorn, Meulendijk, Graff, Deckers, Mourad, Vos, Van der Laan, Van de Gun

Feyenoord simpel langs Den Bosch(Door: RvN)

Feyenoord won vanavond tussen twee topwedstrijden tegen Lazio Roma en Chelsea in in eigen Kuip van het nietige FC Den Bosch. Zonder al te veel problemen won Feyenoord met 3-0

De Bossche club, dat onder leiding stond van de debuterende trainer Mark Wotte die deze week van FC Utrecht kwam, kreeg wel een aantal kansen via de counter door onoplettendheid van de verdediging van Feyenoord, maar Dudek en falen van de Bosschenaren zelf voorkwam een treffer.

Het was echter Feyenoord dat speelde met Den Bosch. Bij vlagen liet het DEn Bosch gewoon voetballen en greep pas in wanneer het dat zelf wilde. Het was eigenlijk de gehele wedstrijd heer en meester en kon bepalen wat er ging gebeuren.

Feyenoord koos ervoor om zonder veel inspanningen de wedstrijd uit te spelen, waardoor er voor de objectieve toeschouwer niet zo heel veel te beleven was. Feyenoord was gewoon veel sterker dan Den Bosch en kon makkelijk Den Bosch hara wil opleggen.

Opmerkelijke spelers in het elftal waren Van Gastel, die weer helemaal terug lijkt en Peter van Vossen die zijn vormcrisis te boven is en scherp speelde tegen Den Bosch.

In de eerste helft gaf de nieuwe aanwinst van Den Bosch Mourrad Julio Cruz een cadeautje dat hij gretig aanpakte waardoor de 1-0 stand op het bord kwam.

Het duurde eigenlijk te lang voordat Feyenoord op een zekere 2-0 voorsprong kwam, waardoor Feyenoord eigenlijk een behoorlijk risico nam. Den Bosch kon er echter niet van profiteren.

Feyenoord maakte dus niet de fout die het eerder tegen Heerenveen wel maakte en liet zich niet verrassen. Het veroveren van een Champions League plaats is daardoor nog alleszins mogelijk.

Man of the Match

-


Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.