Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijden


Feyenoord-Lazio Roma 0-0 (0-0)

Scoreverloop:

Scheidsrechter: Benko (Oos)
Toeschouwers: 45.000

Gele kaart: Konterman, Van Wonderen (eyenoord) en Nesta, Veron, Mihajlovic (Lazio Roma)

Opstellingen:
Feyenoord: Dudek, Van Gobbel, Van Wonderen, Konterman Rzasa, Bosvelt, Van Gastel, Paauwe ('66 Kalou), De Visser; Tomasson en Cruz

Lazio Roma: Marchegiani, Negro, Mihajlovic, Nesta, Pancaro, Conceicao, Veron, Sensini, Nedved, Salas en Mancini ('66 Inzaghi)

Feyenoord houdt gelijke stand tegen Lazio(Door: RvN)

Feyenoord hield vanavond het grote Lazio Roma, alom gezien als het beste elftal van Europa (zie bijv. ranking van reuters) op 0-0. Na de winst in Rome pakte Feyenoord 4 punten van de Italiaanse topper en heeft zich daarmee bijna gekwalificeerd voor de kwartfinale van de Champions League. Een zeer onverwachte en voor Nederlandse begrippen grootse prestatie. Feyenoord telt weer volledig mee in Europa.

Alleen het eerste kwartier leek het erop dat feyenoord het moeilijk zou gaan krijgen tegen de sterrenformatie van Lazio Roma. De club zette Feyenoord vast en gaf een behoorlijke druk op de verdediging van Feyenoord. Dudek maakte al na 2 minuten een fout, zijn enige, door een bal aan Salas te geven, die faalde echter oog in oog met Dudek. Zoals heel lazio faalde het overwicht om te zetten in doelpunten.

Dat ging de Italiaanse ploeg zich opbreken. Het moment was onvermijdelijk dat het onverzettelijke Feyenoord terugkwam in de wedstrijd.

Vanaf die tijd gaf Feyenoord echter nauwelijks meer een kans weg en kon spaarzaam ook zelfs een kans claimen. Zover kwam het echter niet waardoor de wedstrijd in 0-0 eindigde. Zeer bevredigend voor alles wat Feyenoord liefhad.

Feyenoord kwam hiermee weliswaar achter Chelsea in de poule te staan, maar kan zich zelfs puntverlies permitteren in de volgende wedstrijd, waardoor de toekomst zowel sportief als financieel er weer een beetje gunstiger voorstaat voor de Rotterdammers.

Man of the Match

-


Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.