Willem II: De Vlieger, Jaliens, Mariana, Van Nieuwstadt, Mathijsen, Landzaat, Sektioui, Mathijssen, Bombarda, Caluwe, Sjoekov

Feyenoord: Timmer, Gyan, Sprockel, De Haan, Rzasa, Bosvelt, Leonardo II, Emerton, Korneev, Elmander, Leonardo I

Laatste wedstrijd eindigt in 0-0

(Door: )

Feyenoord speelde in de laatste competitiewedstrijd met 0-0 gelijk. De wedstrijd had beter schriftelijk afgedaan kunnen worden. Veel valt er dan ook niet te vertellen over het einde van het seizoen van Feyenoord. Voornaamste punt was dat geen van de spelers een blessure op zouden lopen.

Feyenoord speelde met een vererdeld tweede elftal. Emerton speelde omdat hij voor de UEFA Cup finale geschorst is. Paul Bosvelt wilde zelf spelen om zijn ritme te bewaren. Daarnaast kunnen alleen Rzasa en Gyan die vanmiddag in actie kwamen rekenen op een plaatsje in de finale. Beiden hebben even niet gespeeld en kwamen daarom nu weer in actie. Het zou de afscheidswedstrijd worden voor de vertrekkende doelman Timmer, die nu dus weer eens het shirt van Feyenoord mocht aantrekken.

Het leek in het begin nog leuk te worden, maar na een aardig begin van Feyenoord zakte de wedstrijd al snel terug. Van beide ploegen hoefde het niet meer zo nodig en het werd dan ook een gezapig potje. Het aantal kansen was op één hand te tellen. Bert van Marwijk haalde er in de rust ook Paul Bosvelt en Rzasa nog eens uit. Aros en Boutahar waren hun vervangers.

Toen er ook in de tweede helft geen actie werd ondernomen werd zelfs de trouwe aanhang het langzamerhand zat,éSlapen doe je thuié, werd er van de tribunes gezongen. En dat zei heel veel over de wedstrijd, die nooit een wedstrijd was.

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 3 deelnemers aan de Feyenoord Pool goed voorspeld.