Transparent
Inloggen
Sluiten

Vader De Guzman over de moeilijke keuze van De Guzman

17 december 2005 10:24

Verslaggever: K

In Canada komt Jonathan de Guzman steeds meer in de picture te staan na zijn goede prestaties bij Feyenoord. Onder andere The Globe and Mail en The Star brengen uitgebreide artikelen over hem.

Natuurlijk staat de vraag voor welk nationale elftal hij kiest in Canada centraal. "Ik heb mijn keuze nog niet gemaakt, maar heb nog genoeg tijd om daar over na te denken. Het is mijn droom om er voor te zorgen dat Feyenoord kampioen wordt en ik wil dat eerst bewerkstelligen."

Zijn vader ging in op de moeilijke vraag waarmee De Guzman worstelt. Jonathan zou dolgraag samen met zijn broer voor Canada uitkomen. "Maar het elftal is zo matig. Geef je jouw internationale carriere op om met je broer te spelen of streef je na om een fantastische speler zoals Maradona of Zidane te worden, die wereldkampioen zijn geworden? Met Nederland heb je daarvoor een veel betere kans. Canada kan zich nauwelijks kwalificeren. Hij houdt van Canada en is trots om Canadees te zijn. Maar ik weet het niet. Het moet allemaal nog besloten worden" aldus de vader van Jonathan.

Meer op
Tags

guzman canada jonathan maradona nederland picture star wereldkampioen worstelt zidane

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior geertruida gijs groen hancko jon kraaij mats milambo orban oussama poetin rusland smal socrates trump twente westen wieffer willykment