Transparent
Inloggen
Sluiten

Jansen erg actief op scoutinggebied, Feyenoord scout veel in Frankrijk

10 december 2005 10:29

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad laat Erwin Koeman nogmaals weten zijn elftal graag met drie tot vier spelers te versterken om een stap vooruit te zetten. Versterking in de winterstop lijkt niet waarschijnlijk omdat dan eerst spelers verkocht moeten worden.

Maar met de scouting is Feyenoord al lang bezig, zeker ok Wim Jansen. "Sinds de zomer heeft Wim al honderden wedstrijden gezien. Hij is heel druk bezig met spelers in kaart te brengen die wat voor ons kunnen zijn."

Volgens het AD scout Feyenoord scout veel in Frankrijk. "Maar we volgen ook de Franse tweede divisie, met veel goede, technisch vaardige spelers die doorstromen uit de bekende academies" aldus Koeman. "We zetten in op Nederlanders, maar buitenlanders met kwaliteit blijven welkom. Ik denk dat Scandinavi?rs dan het meest typische Feyenoord-spelers blijven, maar Feyenoord staat ook voor techniek zoals Franse spelers die meebrengen. Dit is ook de club van Moulijn, van de broers Kalou."

Meer op




Tags

frankrijk jansen koeman scoutinggebied academies broers buitenlanders erwin kalou meebrengen moulijn nederlanders scandinavi vaardige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda