Transparent
Inloggen
Sluiten

Zevenklapper voor Feyenoord: 7-1 tegen Heracles

27 november 2005 16:24

Feyenoord heeft de eigen fans in De Kuip weer eens getrakteerd op een aantrekkelijke en doelpuntrijke wedstrijd. Heracles, dat eerder stuntte tegen PSV, Ajax en Az, werd met maar liefst 7-1 verslagen. Boussabon en Kuyt tekenden voor twee goals, Greene, Kalou en De Guzman ieder voor een.

Feyenoord had geen kind aan Heracles. Op het moment dat de ploeg aanzette, had het geen probleem om de ruimte te benutten die het voetballende Heracles bood.

Feyenoord had de tien kunnen en misschien wel moeten halen. Met name Kuyt had veel moeite om het doel te vinden. Hij liet diverse grote kansen liggen alvorens hij in de slotfase nog twee keer doeltrof. Kalou scoorde ook weer eens en wel op prachtige wijze.
Tags

heracles kalou kuyt zevenklapper aantrekkelijke aanzette boussabon doelpuntrijke doeltrof getrakteerd greene guzman kind kuip stuntte tekenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.823 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump tsoungui ueda willykment wingbacks zerrouki