Transparent
Inloggen
Sluiten

'Davids overtuigt Kuyt van Spurs'

27 november 2005 14:49 - Skysports

Verslaggever: K

Op Skysports meldt Dirk Kuyt dat hij rondom de interland van het Nederlands elftal lang met Edgar Davids heeft gesproken over Tottenham Hotspur. "Hij gaf aan dat Spurs een fantastische club is. Als Edgar dat zegt, geloof ik elk woord. Hij heeft me heel geinteresseerd gemaakt, ik zou graag voor hen willen spelen. Edgar heeft me uitgelegd hoe de Spurs nu de top 2,3 van de premier League aan het achterhalen is. Ze hebben hun best gedaan om me in de zomer te halen. Toen was het echter te kort tijd voor Feyenoord om een vervanger aan te trekken. Ik zal nu afwachten wat er gaat gebeuren."

Meer op Skysports




Tags

spurs davids kuyt skysports tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.529 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave