Transparent
Inloggen
Sluiten

Biseswar schiet Feyenoord naar zege: 2-3

20 november 2005 14:27

De piepjonge Biseswar heeft als invaller Feyenoord naar de zege geschoten in het uitduel tegen Roda JC. In de 80ste minuut schoot hij op een prachtige manier de beslissende 2-3 binnen. Dat betekende een absoluut verdiende overwinning voor Feyenoord. Zeker in de tweede helft was Feyenoord de betere ploeg en gokte Roda JC op een puntje. Feyenoord kreeg een reeks kansen, maar was te weinig trefzeker om het al eerder af te maken. Met name Kalou had diverse mogelijkheden, een goal van hem werd afgekeurd wegens buitenspel.

In de eerste helft was Feyenoord twee keer op voorsprong gekomen via eerst Kuyt en vervolgens Bahia. Tot twee keer toe kwam Roda JC door fouten achterin bij Feyenoord weer snel op gelijke hoogte.




Tags

biseswar roda bahia betekende gokte kalou kuyt piepjonge puntje trefzeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda