Transparent
Inloggen
Sluiten

Ghaly en Saidi missen eerste vijf duels in 2006

16 november 2005 21:31

Verslaggever: K

Ghaly en Saidi zullen de eerste vijf duels van Feyenoord in 2006 moeten missen vanwege de deelname van hun land aan de African Nations Cup (het landenkampioenschap van Afrika). Omdat de competitie door de play-offs dit jaar al zo vroeg begint, mist het Afrikaanse tweetal wel een erg groot deel van de tweede competitiehelft. Het toernooi begint op 20 januari en eindigt op 10 februari. Twee weken van te voren mogen ze volgens de FIFA door de nationale bond worden opgeeist.

In een interview met Egyptianplayers.com laat Ghaly weten geen problemen te verwachten omdat het een officieel FIFA toernooi is en de spelers dus afgestaan moeten worden. Met Feyenoord heeft hij er nog niet over gesproken.

Ghaly liet verder in het interview weten vooralsnog bij Feyenoord te blijven. Maar mocht er een heel goed bod komen dan staat hij open voor een transfer.

Meer op




Tags

ghaly saidi fifa african afrika competitiehelft egyptianplayers landenkampioenschap nations opgeeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda