Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wil contract Castelen openbreken en verlengen

9 november 2005 13:28

Verslaggever: K

Voetbal International meldt dat Feyenoord Romeo Castelen een aanbieding heeft gedaan om diens contract open te breken en te verlengen. Castelen kwam vorige zomer transfervrij over van ADO Den Haag. Feyenoord sprak al een paar keer met de zaakwaarnemer van Castelen, maar de aanvaller zou nog twijfelen over het aanbod. Wotte in VI: "Hij heeft vorig seizoen tien keer gescoord en gaf bovendien tien assists. Daarmee is hij voor Feyenoord een waardevolle speler.Romeo is een echte prof, heel zelfkritisch en ambitieus. Hij heeft het bij Feyenoord goed naar zijn zin en wij willen graag langer door met hem."

Met het tekenen van contractverlenging zou zijn mogelijkheid op een vertrek verkleinen omdat Feyenoord dan een veel forse transfersom kan krijgen. Castelen staat nu al in de belangstelling van diverse Europese clubs.

Meer op




Tags

castelen romeo ado prof wotte zelfkritisch

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.341 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall eredivisie gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot ueda willykment woerts yoda