Transparent
Inloggen
Sluiten

Vrees Koeman voor laat vertrek Kuyt/Kalou; nu nog geen geld voor bijv Huntelaar

22 oktober 2005 11:07

Verslaggever: K

In De Telegraaf sprak Erwin Koeman de vrees uit dat Kuyt danwel Kalou komende zomer pas heel laat vertrekt. ?Het lijstje met opvolgers hebben we in ons hoofd, maar veel hangt af van geld. Op dit moment is iemand als Klaas Jan Huntelaar onbetaalbaar voor ons. Verkoop je Kuyt of Kalou in een vroeg stadium dan heb je armslag om je op de transfermarkt te roeren. Een probleem wordt het als ??n van hen heel laat vertrekt.?

Koeman is bang dat de markt pas na het WK echt op gang komt en een transfer eventueel pas in augustus tot stand komt. Feyenoord loopt dan het risico dat de vervangers al naar een andere club zijn vertrokken, zoals Huntelaar bijvoorbeeld, met wiens zaakwaarnemer Ajax afgelopen maandag al orienterend zou hebben gesproken. ?Wij hebben op dit moment niet de financi?n om op voorhand in actie te komen.?

Meer op




Tags

huntelaar kalou koeman kuyt armslag erwin onbetaalbaar orienterend roeren telegraaf vervangers voorhand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes minteh praag religie rvc slot sobat stengs sugawara timber ueda vertekent volkslied wieffer willykment woerts yoda zerrouki