Feyenoord verslaat FC Groningen: 4-1

16 oktober 2005 16:22

Na een mindere reeks heeft Feyenoord in eigen huis FC groningen met 4-1 verslagen. De ruime overwinning kwam pas in de tweede helft tot stand. Feyenoord speelde matig in de eerste helft en kwam op achterstand via een vrije trap van Silva. Die 0-1 zou ook de ruststand worden. Toch kreeg de ploeg voldoende kansen om al voor rust op voorsprong te komen.

Zonder in de tweede helft veel beter te spelen, liep de ploeg wel uit naar de 4-1 zege. Achtereenvolgens Boussabon, Kuyt, Kalou en Ghaly waren de doelpuntenmakers. Ghaly keerde verrassend snel weer terug in de basis nadat hij in onmin was geraakt met Erwin Koeman. De Feyenoord coach koos echter voor 3-4-3 waardoor er weer ruimte kwam voor Ghaly. Na een slechte eerste helft bekroondde hij een goede tweede helft met een doelpunt vlak voor tijd.