Transparent
Inloggen
Sluiten

Boussabon en Saidi strijden om WK-plaats

8 oktober 2005 12:16

Verslaggever: K

Morgen is de thriller tussen Tunesie en Marokko in Stade Rades in Tunis. Tunesi?, koploper in deze poule, met 1 punt voorsprong op Marokko, heeft er het volle vertrouwen in om het WK in Duitsland te halen. Het team van Roger Lemerre heeft aan een gelijkspel genoeg.

Marokko daarintegen moet winnen in Tunis. De bondscoach van Marokko Badou Zaki staat in eigen land onder druk. ''Hij heeft zelf aangegeven te zullen stoppen na de wedstrijd'', aldus de BBC. Bij Marokko zal Boussabon waarschijnlijk niet in de basis starten. Hij kampte de afgelopen week met een griepje. Of Saidi start is nog onduidelijk.

De laatste ontmoeting tussen deze twee landen was vorig jaar in Casablanca, toen eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. De wedstrijd van morgen is tevens te zien op Eurosport vanaf 21:45 zenden zij de wedstrijd tussen Boussabon en Saidi live uit.

Meer op




Tags

marokko boussabon saidi tunis badou bbc casablanca daarintegen duitsland eurosport griepje lemerre ontmoeting rades roger stade thriller tunesi tunesie zaki zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane bty btyvnn chap choi danall eredivisie gimenez gravenberch hancko herik jong keo kompas kroes madrid middenveldert milambo phat praag rvc slot stengs tai timber trai willykment woerts yoda