Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ghaly ziet geen toekomst meer bij Feyenoord; wil naar Engeland'

5 oktober 2005 19:54

Verslaggever: K

De papieren uitgave van Voetbal International komt met reacties van betrokkenen in de 'affaire' Ghaly. Volgens het blad ziet de Egyptische middenvelder net als Erwin Koeman geen toekomst meer voor hem weggelegd bij Feyenoord. Ghaly zegt in het veld te angstig te zijn. 'In het veld ben ik bang dat een actie mislukt en voor reacties van de spelers en de trainers. Daarom heb ik veelal zonder zelfvertrouwen gespeeld.' De middenvelder zegt de manier waarop hij in Nederland behandeld is nooit te vergeten. In zijn ogen wordt hij alleen maar negatief benaderd en op fouten beoordeeld, niet op zijn goede punten.

Ghaly geeft aan dat zijn droom is om naar een club in Engeland te vertrekken en daarom blij te zijn dat hij nu minimaal 75% van de interlands heeft meegemaakt, waardoor hij daarvoor in aanmerking komt.

Meer op




Tags

ghaly engeland affaire angstig blad egyptische erwin koeman nederland weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki