Transparent
Inloggen
Sluiten

Wotte: laatste kans voor Ghaly

5 oktober 2005 07:08

Verslaggever: RvN, Don Roy

Mark Wotte liet in het Eredivisiejournaal van Talpa weten dat de Egyptische middenvelder Ghaly nog een laatste kans krijgt bij Feyenoord. Hij zal op de trainingen, bij eventuele invalbeurten en (mocht Erwin Koeman toch weer een beroep op hem gaan doen) bij basisplaatsen moeten bewijzen dat hij geleerd heeft van de situatie en de opdrachten van de trainer uitvoert, aldus de lezing van de technisch directeur van Feyenoord. Tot de winterstop krijgt Ghaly daarvoor de gelegenheid.

Volgens Wotte is Ghaly in potentie misschien wel de beste middenvelder in de eredivisie en wil Feyenoord het nogmaals op deze manier proberen.

Meer op




Tags

ghaly wotte beroep egyptische eredivisie eredivisiejournaal erwin koeman lezing talpa uitvoert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot sobat stengs sugawara timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki