Transparent
Inloggen
Sluiten

DRAMATISCHE UITSCHAKELING FEYENOORD

29 september 2005 19:56

Feyenoord is al in de eerste ronde van de UEFA Cup uitgeschakeld. Het kleine Rapid Boekarest schakelde Feyenoord uit via een 1-1 in De Kuip en vervolgens een 1-0 zege in Boekarest. na 12 minuten scoorde Buga het enige doelpunt van de wedstrijd. Hij profiteerde van een blunder van ?stlund die de bal onder zijn voet liet doorschieten.

De goal versterkte de positie van de Roemenen die thuis slechts op de counter speelden. Feyenoord moest op zoek naar de gelijkmaker. Voor rust creerde de ploeg echter maar heel weinig kansen.

Na rust ging dat iets beter, maar echt aanspraak maken op de goal mocht de ploeg pas in de laatste 25 minuten toen Feyenoord sneller ging spelen. Even leek de goal een feit, maar de treffer van Bahia werd afgekeurd wegens buitenspel.




Tags

boekarest aanspraak bahia buga counter creerde doorschieten kuip rapid roemenen schakelde stlund uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen gaal geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda